16.9 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

F1rstman werkt voor ‘Yaad Meri’ samen met het Belgische talent Smahlo

- Advertisement -
- Advertisement -

Na ‘Tere Binna’, releasen F1rstman en het aanstormende Belgische talent Smahlo met ‘Yaad Meri’ nu een sterke opvolger. Op deze manier bevestigt F1rstman, nog steeds één van de toonaangevende, internationale artiesten in het Desi-genre, het geloof in het talent van onze Franstalige landgenoot. Als je inhoudelijk luistert naar ‘Yaad Meri’ ontdek je het liefdesverhaal van een meisje dat haast letterlijk overdonderd is door de man op wie ze verliefd is. De track is nu digitaal beschikbaar.

Tekstueel en inhoudelijk is ‘Yaad Meri’, de nieuwste single van F1rstman en Smahlo, weer een pareltje. De man in het verhaal vraagt zich af waarom de vrouw hem irriteert en een spelletje speelt, terwijl hij weet dat zij hem uiteindelijk zal missen zodra hij vertrekt. ‘Yaad Meri’ betekent ‘herinner me’ en het is precies dat waar het meisje naar verlangt. Ze wil zichzelf snel vastbijten in het geheugen en onvergetelijk zijn voor de man op wie ze verliefd is. “Het is zo mooi om in gedachte te zien hoe ze als vrouw niet stopt met denken aan de man op wie ze verliefd is, maar tegelijk kan ze het ook niet loslaten om hem te plagen of hard to get te spelen”, zegt F1rstman. 

Na ‘Tere Binna’ is het met ‘Yaad Meri’ de 1ste keer op rij dat F1rstman in de studio duikt met Smahlo, één van de meest veelbelovende, opkomende Belgische artiesten. De Franstalige Belg combineert de Franse taal met een vleugje AfrikaanseGospel en Soul. Hij voegde zijn innemende stem en prachtige Franse vers toe aan de track. Met ‘Yaad Meri’ verrast F1rstman ons door opnieuw verschillende culturen en talen te vermengen. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -