16.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

EXCELLENT DROPT ‘RENNEN NU’ SAMEN MET EEN LYRICAL VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Zoals jullie onderhand al weten is Excellent bezig met zijn zijn comeback en we hebben al een kleine voorproefje gehad met de FunX ‘Comeback 2020’ sessie. Deze behaalde bijna 100.000 views en de challenges waren ook goed ontvangen. 


De afgelopen tijd zijn er stukjes naar buiten gebracht op social media waar Excellent praat over vroeger en nu en zijn keuze tussen PunchOutBattles en zijn eigen carrière. Ook geeft hij aan dat de label andere projecten voorrang gaf en dat het wachten was op de juiste tijd om zijn self titled album ‘Excellent’ uit te brengen. Die tijd is nu aangebroken en Excellent gaat daar samen met zijn label ZwareJongenz naar toe werken. Er is dus genoeg om naar uit te kijken! 

Excellent Rennen nu

EXCELLENT – RENNEN NU


Voor die tijd gaat Excellent weer regelmatig de studio in om nieuwe tracks te maken op nieuwe geluiden van nu en zo daar is ‘Rennen Nu’. Een beat afkomst vanuit het kamp ZwareJongenz namelijk Flexbeats. ‘Rennen Nu’ geeft precies aan waar Ex staat met zijn gevoel en met releases die eraan komen. Naast zijn self titled album ‘Excellent’ staan er ook nieuwe projecten klaar met nog drie andere lyrical mc’s en producer Virus. Meer informatie hierover volgt nog. 
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -