1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

ESKO EN JOSYLVIO BRENGEN JE TERUG MET EEN NIEUWE TRACK

- Advertisement -
- Advertisement -

Producer, schrijver en artiest Esko brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Breng Mij Terug’ uit. Speciaal voor deze release sloeg hij de handen in één met niemand minder dan Josylvio

De twee goede vrienden startten hun succesvolle carriéres bij Esko’s label Van Klasse en blijken bij iedere samenwerking een gouden formule in handen te hebben. Samen maakten ze de #1-hit ‘Hey Meisje‘ met Hansie en ze hielpen elkaar met ieders album, zoals ‘Beats By Esko‘ en ‘Hella Cash‘. Het jaar 2021 is voor beiden al een succesvol gebleken: Na Esko’s tweejarige burn-out kwam hij begin dit jaar terug met de hit ‘Jongen Van Bodem‘. Hij maakt nu zijn tracks puur op gevoel en ging hierbij terug naar zijn roots met Josylvio. Esko zegt hierover: ‘Josylvio en ik zijn al jaren goede vrienden, op ‘Breng Mij Terug’ komt de chemie van beide kanten weer naar boven!’. 

Josylvio bracht dit jaar zijn album ‘Abu Omar’ uit en is vanaf april samen met onder andere Yolanthe Cabau van Casbergen, Jim Bakkum en Nienke Plas op Netflix te zien in de film ‘Just Say Yes’.  ‘Breng Mij Terug’ is vanaf vandaag te beluisteren op alle online streamingplatformen, tevens verschijnt er een videoclip op YouTube.

Josylvio: “Ik ben super trots op Esko dat hij doet waar zijn hart ligt en dat ik daar op deze manier een steentje aan mag bijdragen. Op zowel zakelijk, als persoonlijk level betekent hij veel voor me dus het is heel mooi dat we dit samen kunnen doen.”

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -