2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

EP VAN SNELLE ‘SEBASTIAAN’ STAAT VANAF NU ONLINE!

- Advertisement -
- Advertisement -

De huidige nummer 6 van de Raptop 100 (2019) Snelle brengt vandaag zijn nieuwe EP ‘Sebastiaan’ uit. De titel van de plaat verwijst naar de tweede naam van de artiest, die in het dagelijkse leven Lars Bos heet. ‘Sebastiaan’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te streamen.


Snelle & Thomas Acda – Papa Heeft Weer Wat Gelezen


Om de release van de EP wat specialer te maken brengt Snelle een videoclip uit van het nummer ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ samen met zijn grote idool Thomas Acda. 

De track ontstond spontaan onder de Brooklyn Bridge in New York, toen de mannen daar waren voor de opnames van De Vrienden van Amstel LIVE.


Snelle Sebastiaan
Thomas Acda & Snelle
bron: Instagram

“In alle bescheidenheid vind ik het fascinerend om aan de ene kant te zien hoe Lars tot ideeën komt en beslissingen neemt, precies zoals ik dat intuïtief ook deed vroeger. Aan de andere kant  is het fascinerend om met hem mee te gaan in een behoorlijk veranderde muziekwereld waar meneertje Bos uitermate goed de weg weet. Eigenlijk wil ik zeggen- da’s een goeie, die Snelle. Persoon en artiest zijn 1.”

Thomas Acda

EP: SEBASTIAAN


Naast deze track staan er nog vijf andere tracks op de EP. Op de EP staan drie nieuwe tracks van Snelle. ‘Generatie Y’ met Glen Faria, de solo-plaat ‘Veilige Plek’ en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda. Verder bestaat de plaat uit de eerder verschenen track ‘Kleur’ en de happy vibe song ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex. Tevens staat de megahit ‘De Overkant’ samen met Suzan en Freek, die inmiddels ruim 13 miljoen streams heeft op Spotify, op de EP.


snelle

“In de afgelopen periode heb ik veel tijd met Arno Krabman doorgebracht in de studio. Hij is de producer van alle nummers op mijn EP en ik bewonder zijn producties en gitaarspel. Door Arno ben ik veel meer gaan nadenken over arrangementen en structuren van liedjes en heb ik me muzikaal zo ontwikkeld. Ik heb een hele andere hoek ontdekt van hoe je een song kunt benaderen. Het resultaat van deze ontwikkeling is mijn EP ‘Sebastiaan’!”

Snelle

BELUISTER SNELLE ‘SEBASTIAAN’ HIERONDER- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -