1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

ELIZA ROMEO DROPT HAAR DEBUUT SINGLE ‘WAY BACK’

- Advertisement -
- Advertisement -

Nieuw vrouwelijk talent aanwezig in Nederland! De 22-jarige Eliza Romeo heeft vannacht haar eerste solo-release uitgebracht genaamd ‘Way back’ en dit volledig independent.De in Amstelveen geboren Eliza Romeo leeft al haar hele leven in het dorp Abcoude en maakt vanuit daar sinds 2 jaar wat producties in haar thuisstudio. Na een hoop positieve reacties heeft de daadkrachtige zangeres medio 2019 besloten om een serieuze carrière te starten in de muziek! Ze is druk bezig geweest in de studio en heeft een heleboel leuk muziek klaarliggen.

View this post on Instagram

ZIJN JULLIE READY VOOR MIJN NIEUWE TRACK? ????✨?

A post shared by ELIZA ROMEO (@itselizaromeo) on


“Ik vond het belangrijk om eerst zoveel mogelijk klaar te stomen voordat ik naar buiten treed. Hier is dan het allereerste resultaat ervan, mijn debuut single ‘Way Back’. Ik hoop dat jullie er van kunnen genieten terwijl de meeste van jullie thuis zitten in quarantaine.”

Eliza Romeo

De zangeres, met half Nederlands en half Italiaanse afkomst, zou vandaag de dag in Los Angeles moeten zijn voor de clipshoot van ‘Way Back’. Helaas is dit vanwege het coronavirus afgelast. Toch besloot ze om de releasedatum niet meer uit te stellen.

‘Ik heb echt wat met Amerika, het trekt me gewoon aan, altijd al gehad. Vandaar leek het mij echt geweldig om daar mijn eerste clip op te nemen in één van mijn lievelingssteden Los Angeles. Dan is het gewoon echt zuur als het wordt afgelast. Dit heeft mij echter niet gestopt om dat track alsnog te releasen, met of zonder clip. Jullie houden dit nog tegoed van mij!”

Eliza Romeo

Wat vinden jullie van de nieuwe track ‘Way Back’ en wat verwachten jullie van Eliza Romeo in 2020? Laat het weten in de comments!- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -