16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

ELIAS KOMT MET DÉ ZOMER TUNE VAN 2019

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft Elias a.k.a Chainboy heeft vandaag zijn debuutsingle gedropt. Productie op de track wordt verzorgd door niemand minder dan Artistic Raw en de naam van de track is “Shotjes”. We kennen Elias natuurlijk allemaal van de reality programme Ex On The Beach.


View this post on Instagram

?@eliasgiannoccaro

A post shared by Brothers United Records (@brothersunitedrecords) on


Het is dus niet verrassend dat zijn debuutsingle een heerlijke track is dat over feesten, drank en ontstane relaties gaat. Met de lekkere beat en de zwoele Brabantse accenten van Elias is deze track bestemd om de hitlijsten in sneltreinvaart te bestormen. De track met zeer pikante teksten is ondanks dit toch geschikt voor de Radio en TV. 


SAMENWERKEN MET GEVESTIGDE NAMEN


Gezien het de eerste productie van Elias betreft en hij hier niet de kantjes vanaf wilde lopen is het logisch dat hij voor dit nummer wilde samenwerken met gevestigde namen in de muziekindustrie. Voor deze track is hij de samenwerking aangegaan met Justice Toch (bekend van oa Round & Round en Salut) en de getalenteerde producer (en DJ) Artistic Raw (die al over de hele wereld heeft getourd). De samenwerking tussen de drie heren blijkt een gouden zet. Nadat de track af was en gepitch is bij platenlabel Brothers United Records is er direct enthousiast gereageerd. Wat resulteerde dat het label de heren een contract heeft aangeboden voor de release van de eerste single van Elias en daaropvolgende een EP. We kunnen dus nog meer vuur verwachten!

View this post on Instagram

Team??

A post shared by Brothers United Records (@brothersunitedrecords) on


GEEN TWIJFELS OM ELIAS


Het is niet alledaags dat een beginnend artiest direct een contract krijgt aangeboden voor de eerste single en EP, maar gezien het grote talent van Elias en de hoge kwaliteit van het nummer was er geen twijfelen aan voor het label. De record label eigenaren Fais Piroe en Aniel Ramasre zijn dan ook erg enthousiast en verwachten dat het nummer “het ontzettend goed zal gaan doen op de Nederlandse en Belgische markt en wellicht ver daarbuiten ook”.
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -