2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

ELIA AKA DON ELLA MAAKT TRACK SAMEN NESS

- Advertisement -
- Advertisement -

De rapper uit Zwolle NESS is de samenwerking aangegaan met Eljero “Don Ella” Elia op de track ‘Collabo’.

ELIA
Bron: Facebook
Eljero “Don Ella” Elia

Eljero Elia a.k.a. Don Ella liet begin oktober al weten dat hij zijn muzikale carrière serieus gaat aanpakken. Hij liet toen een preview horen van een track die hij samen met Priceless heeft gemaakt. Wanneer zijn debuut EP daadwerkelijk uitkomt weten we nog niet maar het zit eraan te komen.Dat Don Ella er geen gras over laat groeien blijkt maar weer eens met deze track.

Hij is de samenwerking aangegaan met de Zwolse rapper NESS. We kennen NESS natuurlijk van de track ‘Complex’ die hij in oktober samen met Kaascouse heeft gereleased.

NESS

Ernest Rodziekiewicz, artiestennaam NESS, is een 21-jarige rapper die oorspronkelijk uit Polen kom. Hij woont echter al 11 jaar in Zwolle. Allereerst begint met hij verhalen en gedichten schrijven. Maar sinds 2015 is zijn focus volledig op het maken van muziek. Ondertussen heeft hij opgetreden op talloze kleinere shows. Ook heeft hij een uitverkochte theater, de Spiegel & theater Odeon, op zijn naam staan. Op Koningsdag 2016 deed hij een track met  Typhoon als afsluiter voor niemand minder dan Koning Willem Alexander en zijn hele familie!

NESS is sinds 2017 ook onderdeel van het collectief ‘DubbelFroes’. Dit is een gezamenlijk collectief van vrienden.


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -