18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

ELF HIPHOP ARTIESTEN OP DE NIEUWE EREDIVISIE BAL

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag is het ontwerp van de nieuwe eredivisiebal gepresenteerd. Op de nieuwe bal staat een elftal aan talentvolle Nederlandse hiphopartiesten. Vorig jaar was de bal versierd met kunststukken van Rembrandt, dit jaar is gekozen voor een nieuwe generatie kunstenaars. Vanochtend werd  de eredivisiebal officieel gepresenteerd en muzieklabels Top Notch en Noah’s Ark zijn dit jaar de ontwerpers.


11 ARTIESTEN


De elf artiesten die op de bal te zien zijn Mensa, Lucass, Philly More, Caza, Jack, Wally A$M, Yade Lauren, S10, Delany, Sor en ADF Samski


Jiggy Djé over


,,Stuk voor stuk artiesten waarvan Top Notch en Noah’s Ark geloven dat zij het gaan maken in 2020/21″, Allemaal hebben ze hun eigen stijl, geluid, achtergrond en verhaal, maar tegelijkertijd hebben ze ook iets gemeen: een talent en de onuitputtelijke toewijding hun droom te verwezenlijken.”

zegt Vincent Patty tegen het AD

Jiggy Djé, directeur/eigenaar bij Noah’s Ark en Top Notch, zegt verder:

,,De Nederlandse hiphop- en voetbalcultuur zijn op meerdere manieren nauw met elkaar verbonden. Zo is vriendschap en kruisbestuiving tussen artiesten en voetballers in Nederland een natuurlijk fenomeen. En in zowel muziek als sport geldt voor beloften met een droom dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, wie je bent, van wie je houdt of wat je op de bank hebt staan. Het enige wat telt is wat jij laat zien op het veld of op het podium.”

Jiggy Djé

Binnenkort beginnen de eredivisieclubs weer met oefenduels en hier wordt de bal voor het eerst in gebruik genomen.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -