1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

EIGENWIJZE DUIZENDPOOT ‘ADRUM’ PRESENTEERT ZIJN NIEUWSTE WAPENFEIT

- Advertisement -
- Advertisement -

Op 13 mei bracht de jonge artiest Adrum zijn nieuwste single ‘OOF’ uit, waarmee hij zichzelf introduceert met een eigen en herkenbaar geluid. De zanger, rapper en producer uit Nijmegen, volledige naam ‘Isai Davies’, studeert momenteel aan de Herman Brood Academie en is steeds nadrukkelijker op de deur aan het kloppen. Met deze nieuwe release is het eindelijk zo ver; “It’s time to kick in the door!”

Of het nou Mellow trap, Hiphop of Pop-rap is, de 19-jarige duizendpoot heeft overal wel een handje van. Zo valt hij niet vast te pinnen aan één genre en houdt hij ervan om te experimenteren met allerlei verschillende invloeden. Zelf haalt hij zijn inspiratie uit de muziek van o.a. Travis Scott, Juice WRLD, XXXTentacion en uit ons land natuurlijk dewelbekende Ronnie Flex en Sor. Klasgenoot en producer, Lvis (Olle Zijlstra), stuurde de beat van ‘OOF’ in de groep chat van de klas en Adrum was gelijk verkocht. “Lvis wist precies wat ik op dat moment voelde perfect te vertalen in een productie. Toen ik de beat voor het eerst hoorde kwamen de woorden gelijk uit mijn mond. De track ‘OOF’ is een perfect voorbeeld van een goed uitgepakte één-dags-creatie.”

‘OOF’ gaat over liefde. Adrum zingt over een dame die hij tegenkwam en zijn kijk op de liefde liet veranderen na een gebroken hart. Hij benoemt de moeilijkheden en gedachten die hierbij komen kijken. Toch weet hij deze emoties op een energieke manier over te brengen.
Zijn unieke stem, de tekst, het achterliggende verhaal en de productie. ‘OOF’ is sinds 13 mei te beluisteren op alle streamingdiensten. De videoclip van ’OOF’ kwam een dag later uit op zijn YouTube-kanaal. 

OVER ADRUM
Op jonge leeftijd deed Adrum al van zich spreken. Hij was altijd al de meest aanwezige in elke ruimte en werd goed onthouden. Adrum begon zijn carrière als beatboxer en bekroonde zichzelf op 14-jarige leeftijd met de naam Adrum. Zijn artiestennaam betekent letterlijk ‘één drum’. Deze naam blijft hem altijd dichtbij. “Veel mensen zullen vast denken dat dit gewoon een rare naam is, maar voor mij staat er; ‘Hier begon het’. Dat maakt het voor mij heel speciaal, want dan heb ik altijd een soort terugkijk punt. Iets om trots op te zijn.” Op de middelbare school leerde hij zijn voormalige DJ & producer ‘Zaffré’ kennen. De twee heren begonnen samen hun muziek carrière op 15-jarige leeftijd. In 2018 kwam Adrum met zijn eerste EP, ‘Yah’. Hiermee trad hij op in kleine clubs in nabije dorpjes. In 2020 bracht hij een volwaardig album uit, ‘Geven & Nemen’. Dit had hem een mooi optreden opgeleverd in de zaal van hartje Nijmegen, Merlyn (Doornroosje). Helaas kwam vervolgens het corona virus en ontnam dat hem een mooie zomer aan optredens. Gelukkig houdt dit de artiest niet tegen. Zo eigenwijs als hij is, gaat hij altijd door. Wat hij in zijn hoofd heeft, zal hij doen ook. Adrum kent geen opgeven. Met ‘OOF’ geeft hij een voorbode op een toekomstig project wat in de zomer van 2021 uit zal komen.

Zie meer info van Adrum in de volgende link:  https://linktr.ee/Adrum

Laat in de comments weten wat jij van ‘OOF’ vindt en of je denkt dat Adrum in de Raptop 100 zal komen dit jaar! 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -