14.7 C
Amsterdam
vrijdag, september 30, 2022

EERSTE SINGLE VAN MIGGS DE BRUIJN ONDER ZWARE JONGENZ

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren werd bekend gemaakt dat Miggs de Bruijn (MDB) zich heeft aangesloten bij het label Zware Jongenz.

https://www.instagram.com/p/CBf62dopR0p/?igshid=oa9m3pdz0z1g

Vandaag is zijn eerste single, genaamd “Dr. Martens”, onder het label een feit! De track is onderdeel van zijn aankomende EP genaamd “Amnesia”. 


MIGGS DE BRUIJN x ZWARE JONGENZ


Label eigenaar Aiky en MDB kwamen eind vorig jaar met elkaar in contact. Sindsdien is Miggs in alle stilte bezig geweest met producer Max Wallin. Zo is zijn EP die de naam ‘Amnesia’ draagt al helemaal klaar. Voor Zware Jongenz is het tekenen van MDB een kans om te laten zien dat ze weer een serieuze partij zijn. Het label wilt hiermee laten zien dat ze niet alleen talenten zoals Chayo en Saiks de kans geven maar ook gevestigde namen goed kunnen neerzetten.


DR MARTENS

Dr. Martens die in opspraak was geraakt over t feit dat ze de #Blacklivesmatter niet steunde en snel actie ondernam door 100.000 euro over te maken naar het goede doel probeert al een tijdje voet te krijgen in de hiphopscene. De brand is t meest bekend onder de rock of punk publiek. Miggs De Bruijn die goede connecties heeft met het merk en zelf graag die schoenen draagt vond t een uitgelezen kans om hier een nummer over te maken.

Check de videoclip hieronder een geef aan wat je ervan vindt in de comments.


https://open.spotify.com/artist/0Z4fLy8J9Xe2r9kw6zkLFx?si=leUTizBpSou9noNYuYUrRw


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -