16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

EERSTE AMERIKAANSE INTERVIEW VOOR ARMOO

- Advertisement -
- Advertisement -

Of je hem mag of niet, Armoo heeft vandaag een interview afgelegd bij een van Amerika’s meest beluisterde radiostations Power 106, na zijn succesvolle samenwerking met 6ix9ine voor de track ‘Bozoo’.

INTERNATIONAAL INTERVIEW ARMOO

Armoo werkt hard aan zijn internationale carrière. Na een grote internationale samenwerking met 6ix9ine, is hier ook zijn eerste Amerikaanse interview. Armoo sprak namelijk met Power106 over zijn contact met 6ix9ine, zijn muziek, Amsterdam en nog meer. Power 106 FM is een hip-hop en R&B gerelateerde radiozender. Er werd hem onder andere gevraagd wat Nederland nou vindt van zijn succes. ”They love what I do and find it inspiring that a boy from the Netherlands is making it in the USA” is wat hij antwoordde. Verder werd besproken wat hij nog meer te brengen heeft en hoe de samenwerking met 6ix9ine, die momenteel vastzit, was. Zie de hele interview hieronder.

Bron: Youtube
AYLEKS X ARMOO

Eerder deze maand werd ook al bekend dat Armoo met Ayleks werkt, ook wel bekend als de ex vriendin van de bekende Amerikaanse rapper Trippie Redd. Ook gaan de geruchten rond dat er een samenwerking komt met Armoo en Lil Pump.


Denk jij dat Armoo gaat doorbreken in Amerika? Zo ja, wat betekent dit voor zijn positie in de Raptop (NL) 100?

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -