10.5 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

DRIEDELIGE DOCU “GEWOON BOEF” NU TE ZIEN OP VIDEOLAND

- Advertisement -
- Advertisement -

Een aantal weken geleden gaf Boef het al aan, er komt een documentaire aan over zijn leven. Nu is het dan zo ver en je kan alle drie de delen zien op Videoland.


GEWOON BOEF DOCU

We zien in de serie een hele andere kant van Boef, hij stelt zich open en duikt diep in zijn verleden. Verder komt zijn relatie met Selma Omari aan pas maar ook de band die hij met zijn ouders heeft/had. Wat veel mensen misschien niet weten is dat hij is geboren in Parijs en dat hij daarna is geadopteerd door een Nederlands gezin met Schotse afkomst. Hij heeft zelfs een tijdje in Schotland, Amerika en Polen gewoond. Zijn pleegmoeder, die hij als zijn moeder ziet, motiveerde hem om iets van zijn leven te maken toen ze op haar sterfbed lag en dat gaf de rapper de push om succesvol te worden/

In een interview met Fernando Halman van FunX geeft Boef aan dat het niet makkelijk was om zo’n documentaire te maken. Maar dat hij wel zeer tevreden is met het eindresultaat. 

Verder komt zijn biologische vader ook voor in de serie. Boef reist zelfs terug naar zijn geboortestad Parijs en heeft daar een confronterend gesprek gehad met zijn vader, waar hij nu gewoon op goede voet mee is. 

Heb jij de docu ‘Gewoon Boef’ al gecheckt? Laat het weten in de comments!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -