17.8 C
Amsterdam
zondag, oktober 1, 2023

DREAMTEAM MUSIC VAN BIG2 PRESENTS: ANTOON

- Advertisement -
- Advertisement -

De 18-jarige producer, schrijver en artiest Antoon heeft ongekende start van zijn carrière. Het aanstormende talent heeft als eerste artiest getekend op het label Dreamteam Music. Dit is het label van Twan van Steenhoven, beter bekend als Big2 van The Opposites. Hij kan zich geen betere springplank van zijn carrière voorstellen. Voor zijn eerste single hoeven jullie niet lang te wachten. ‘Hyperventilatie’ gaat de track heten en komt op 5 juni uit en zijn debuutalbum volgt op 17 juli. 

DREAMTEAM MUSIC

ANTOON OVER ZIJN GROOTSTE PROJECT TOT NU TOE


 “Uiteindelijk hoop je natuurlijk dat mijn sound bij het publiek in de smaak valt. Daar doe je het voor, toch?  Ik ben ontzettend blij dat ik samen met Twan en Dreamteam Music deze samenwerking kan aangaan. Twan en ik hebben echt dezelfde smaak: tijdens onze eerste studiosessie ooit maakten we gelijk een supervette plaat, die ook op het album komt. Dat album is een samenvatting van wat er de afgelopen negen maanden in mijn leven is gebeurd. Het is mijn grootste project tot nu toe en ik kan niet wachten om dat met Nederland te delen.”

ANTOON

ANTOON & BIG2

“Het is heel fijn om een plek te hebben waar ik goede muziek van artiesten waar ik in geloof kan releasen. Antoon is de eerste artiest die we op Dreamteam Music tekenen en ik zie mezelf in hem terug: iemand die zelf schrijft, produceert en artiest is. Ik ben enorm trots op deze start.”

BIG2

OVER ANTOON


Antoon komt uit de omgeving van Hoorn en begon al op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als jongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. In het begin richtte Antoon zich voornamelijk op EDM-producties, maar langzaam kwamen er ook HipHop invloeden in zijn tracks en begon hij daarnaast zijn eigen teksten te schrijven. Deze stijlen combineerde hij met de Disco- en 80’s-invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen en hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl, die zich wellicht het best laat omschrijven met: Hip Pop. Antoon is een nieuwe generatie artiest die met zijn signing bij het label Dreamteam van Big2 klaar is voor het grote publiek!


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -