fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W7

Wil je weten wat er allemaal in de zevende week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


Vic9 – Tools ft. Frenna (prod. JasonXM)


We hebben in de afgelopen tijd nog weinig gehoord van Vic9. Hij is nu eindelijk terug en is de samenwerking aangegaan met Frenna. De track heet ‘Tools’ en de clip staat ook online. Bekijk het allemaal hieronder.

Bron: YouTube

Cho – Fluit ft. Idaly (prod. Reverse)


Onlangs was hij in de studio voor een 101Barz sessie bij Rotjoch. Cho is voor ‘Fluit’ de samenwerking aangegaan met Idaly. De track is onderdeel van zijn aankomende album ‘Since 93: Chapter 1’.

Bron: Youtube

Dopebwoy – Santo Domingo ft. Yxng Bane (prod. SRNO)


Dat Dopebwoy hard gaat in het binnen- en buitenland is niet te ontkennen. Voor de track ‘Santo Domingo’ is hij de samenwerking aangegaan met Yxng Bane. De Engelse rapper kennen we natuurlijk van zijn hits ‘Fine Wine’ en ‘Rihanna’. De videoclip is opgenomen in de Dominicaanse Republiek en is het kijken waard.

Bron: YouTube

CASH CITY: WE DON’T TALK 2 MUCH


Cash City heeft afgelopen week een compilatiealbum gedropt. Er zijn diverse gastartiesten te horen op het album genaamd ‘We Don’t Talk 2 Much’.


Bokoedro – Dollars ft. Mr. Polska (prod. p.APE & Tobi Checker)


De Rotterdamse rapper Bokoedro is de samenwerking aangegaan met Mr. Polska voor zijn nieuwe single ‘Dollars’. De videoclip is ook direct online gezet. Bekijk het hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

TONY TONY – BETTERDAYZ FT. HEF


De geboren Utrechter Tony Tony is voor zijn track ‘Betterdayz’ de samenwerking aangegaan met Hef. We hoorde Tony Tony dit jaar eerder met track samen met BKO.

Bron: YouTube

JAIRZINHO – HOOFDSTUK 49 (PROD. JESPY) (OFFICIAL AUDIO) ❤️


Jairzinho is 2019 goed begonnen. Dit is alweer zijn tweede single en de track heet ‘Hoofdstuk 49’.

Bron: Youtube

FRESKU – MOEITELOOS


Fresku was van de week te gast bij De Wereld Draait Door. Hij sprak daar over de ziekte van zijn zoontje. Nu heeft hij de track ‘Moeiteloos’ gedropt waarin hij dit verder bespreekt. Beluister de track hieronder en geef je mening hierover.

Spotify

HOLENDRECHT – Do mee (Prod by JAYBEATZ & WILLYBEATSZ)


JoeyAK heeft eindelijk weer iets gedropt. Samen met zijn buurtgenoten van Holendrecht heeft hij de track ‘Do Mee’ gedropt. Check het hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube


STEM HIER EN MAAK JOUW EIGEN RAPTOP 5Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie