fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W6

Wil je weten wat er allemaal in de zesde week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


Equalz – Shopping Spree (prod. FRNKIE)


Het is alweer een tijd geleden dat we iets hebben gehoord van de boys van Equalz. Vorig jaar tekende ze nog een contract bij platenlabel Top Notch. Nu zijn ze afgelopen week weer terug met hun nieuwe single ‘Shopping Spree’. De productie op de track is gedaan door niemand minder dan FRNKIE. Er is ook gelijk een videoclip bij gereleased. Bekijk het de clip hieronder.

Bron: YouTube

ILIASS ft. BARTOFSO & 3ROBI – RDM ADM DHG (PROD. YASSINEBEATS)


De heren van Wilde Westen gaan super hard! Na een gruwelijke 101 Barz sessie en meerdere singles van Mula B en Kingsize is het nu tijd voor Illias. Samen met 3robi en Bartofso nu is het tijd voor ‘RDM ADM DHG’.

Bron: Youtube

CHIP CHARLEZ & JAIRZINHO – BON VIBES (PROD. CARMEL)


Heerlijke vibes samen met Chip Charlez en Jairzinho. De videoclip van ‘Bon Vibes’ is hieronder te zien. Check het en laat weten wat je ervan vindt.

Bron: YouTube

D-Double – Wintersessie 2019 – 101Barz


Het nieuwste project van Tabitha heet ‘HIT-SIG’. Van de week heeft haar eerste video van dit project gereleased. De track heet ‘Dan Komt Alles Goed’ en is hieronder te zien.

Bron: YouTube

Manolo Ft. Lijpe – Plofkraak (Prod. Guy & project2)


Manolo is de samenwerking aangegaan met Lijpe voor zijn nieuwe track ‘Plofkraak’. De track is onderdeel van zijn project ‘Born 2 Win’.

Bron: YouTube

Xony – Hallo Ft Jason Futuristic (ProdBy. Eliandro)


Xony is dit jaar niet te stoppen. Na meerdere releases is hij nu de samenwerking aangegaan met Jason Futuristic. De track heet ‘Hallo’ en is hieronder te beluisteren.

Bron: YouTube

Glades – ZME3 ft. Ismo & 3robi


We hebben weer een samenwerking van DJ Glades, Ismo en 3robi. Samen hebben ze de track ‘Zme3’ gereleased.

Bron: Youtube

Sevn Alias – Big Man ft. Mula B & Trobeats (prod. Trobeats & Deauxnuts)


Sevn Alias laat weer eens wat van zich horen. Samen met Trobeats en Mula B heeft hij de track ‘Big Man’ gedropt. Check de videoclip hieronder en laat weten wat je ervan vindt.

Bron: Youtube

Crooks – Broertje (Prod. Moksie Meppie)


Na een hele poos horen we weer wat van Crooks. Het broertje van Hef en Adje is weer terug van weggeweest. In de track rapt hij dat hij altijd in de schaduw van zijn broers heeft geleefd. De track heet ‘Broertje’ en is geproduceerd door Moksie Meppie.

Bron: YouTube

Yung Felix & Poke – Baby Momma ft. Bizzey


Een combinatie waar je U tegen zegt! Yung Felix en Poke zijn voor hun track ‘Baby Momma’ de samenwerking aangegaan met Bizzey. Bekijk de videoclip hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

NESS – Wintersessie 2019 – 101Barz


De Zwollenaar Ness is afgelopen week bij Rotjoch in de studio geweest voor een gruwelijke sessie. De rapper heeft in de afgelopen tijd hard gewerkt aan zijn EP en laat tijdens de sessie horen/zien wat hij allemaal in huis heeft.

Bron: YouTube

F.I. X Vic9 X JoeyAk – Z.D.J.N.M.B (prod. Franco III & YSBeatsz)


F.I. kennen we allemaal natuurlijk van Green Gang en zijn laatste album ‘De Eerste en De Laatste. Nu is hij terug met nieuwe muziek en de track heet ‘Z.D.J.N.M.B’. Vic9 en JoeyAK zijn ook op de track te horen. In de videoclip plannen zij de ontsnapping Djaga Djaga. Op het eind zie je dat er een vervolg komt.

Bron: YouTube

Chivv x Diquenza – Ewa Ewa / Expose The Game (prod. Diquenza & Jimmy Huru)


Chivv heeft the game op een dwaalspoor gezet met ‘Ewa Ewa’. Iedereen dacht dat het bij ‘Ewa Ewa’ zou blijven. Maar in het tweede gedeelte van de track deelt hij zijn frustraties over de huidige rapscene.

Bron: YouTube

MOMI – KLEINE BOY FT. LIJPE


Onlangs hoorde we Momi op zijn single ‘Fuck De Trap’. Nu is het tijd voor zijn volgende single ‘Kleine Boy’. Voor deze track is hij de samenwerking aangegaan met niemand minder dan Lijpe. De track is hieronder te beluisteren.

Bron: YouTube

FRENNA VOEGT 7 NIEUWE TRACKS TOE AAN ‘FRANCIS’


Frenna gaat als een trein. Zijn album Francis staat al sinds de release in de top 3 van de Album Top 100. Zijn album is inmiddels ook al platina gegaan. Om dit te vieren heeft de Haagse rapper zeven nieuwe tracks toegevoegd aan zijn album. Beluister Francis (Deluxe) hieronder.


KINGSIZE – INTRO (LLDK) (PROD. PALENKO)


In afwachting van zijn aankomende solo-album heeft Kingsize ‘LLDK’ gedropt. De videoclip is ook gelijk uitgebracht en is hieronder te zien.

Bron: YouTube

Djahboy – E-Klasse Ft. Mario Cash (Prod. BENG & BALLINBEATZ )


Ongeveer twee weken geleden dropte Djahboy zijn EP genaamd ‘Grindmode’. Afgelopen week is de videoclip van de track ‘E-Klasse’ samen met Mario Cash gedropt. Bekijk de clip hieronder een geef aan wat je ervan vindt.

Bron: YouTube

DAVE ROELVINK & FMG RELEASEN EP HEISA


In het verleden werkte Dave Roelvink en FMG al vaker op een aantal losse singles. De chemie tussen de heren was zo goed dat ze hebben besloten om een gehele EP te droppen.

Bron: YouTube

Jebroer – Polizei [Opgepakt bij Wegmisbruikers!?]


Jebroer zette heel veel media-kanalen op het verkeerde been met zijn nieuwe track ‘Polizei’. In de clip is te zien dan Jebroer aangehouden wordt door de politie en dat hij volledig uit zijn dak gaat.

Bron: YouTube

Jairzinho – Wintersessie 2019 – 101Barz


Jairzinho heeft aangegeven dat zijn nieuwe EP genaamd ‘Stuntman’ onderweg is. Daarvoor was hij bij Rotjoch in de studio voor een sessie. Hij is niet alleen gekomen. Check de sessie hieronder en laat weten wat je ervan vindt.

Bron: YouTube

STEM HIER EN MAAK JOUW EIGEN RAPTOP 5


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie