fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W51

De afgelopen week zijn er weer nieuwe releases geweest met veel ‘heat’. Raptop releases is een selectie van tracks en deze zijn op een rijtje voor jullie gezet. Don’t sleep on this.

BOEF EP – 93

We beginnen de new releases van week 51 van 2018 met Boef. Vlak voor het einde van het jaar heeft de Alkmaarse rapper een EP gedropt genaamd “51”. De EP bestaat uit 8 tracks met gastbijdragen van Lijpe, JoeyAk en Young Ellens.

BOEF – TERUG NAAR TOEN FT. LIJPE (PROD. MB)

Boef heeft ook gelijk de videoclip gereleased van de track ‘Terug Naar Toen’ die hij samen met Lijpe heeft gemaakt.

KOSSO FT LOUIVOS – MAKE UP DOOS

Kosso is deze week de samenwerking aangegaan met LouiVos op de track ‘Make Up Doos’. De track is geproduceerd door Chahid en de videoclip is ook direct gedropt.

ZWART LICHT – KONINGSDAG FT. WINNE

In de afgelopen jaar keerde Zwart Licht terug met hun nieuwe album ‘Bliksem’. Nu hebben ze voor de track ‘Koningsdag’ ook de videoclip gedropt. Op de track zijn ze de samenwerking aangegaan met Winne.

CASEY – DOMINANT (PROD. ARCHITRACKZ)

Casey heeft in de afgelopen zes maanden veel gedaan. Releases met Keizer, Hef, Adje en Bryan MG en haar debuut EP waren een aantal dingen die Casey heeft gedaan. Nu is het tijd voor nieuwe muziek en is de single ‘Dominant’ gereleased. De track is geproduceerd door Architrackz.

101BARZ: WILDE WESTEN STUDIOSESSIE

Laatste 101 sessie van het jaar komt van de heren van Wilde Westen. In de 22 minuten durende sessie komt iedereen van Wilde Westen voorbij.

IDALY – FALLIN’ FT. SFB & RONNIE FLEX

Idaly is bezig met zijn debuutalbum en afgelopen week heeft hij een single gedropt. De track heet ‘Fallin’ en op de track zijn SFB en Ronnie Flex ook te horen.

AMIGO – IS DIT HET WAARD

Amigo dropte vorige maand de track ‘Vakantie’. Nu dropt hij de track ‘Is DIt Het Waard’ en laat hij een wat serieuze kant zien.

JERMAINE NIFFER – RISICO’S

Jermaine heeft in de voorlaatste week van 2018 zijn nieuwe single ‘Risico’s’ gedropt. Hij heeft er ook gelijk een videoclip bij geschoten en deze is hieronder te zien.

SNELLE – NIET MET MIJ (PROD. ALBERTO ARIFI & DE WILDE)

Weer een nieuwe track van Snelle! ‘Niet Met Mij’ heeft hij afgelopen week gedropt en de track is geproduceerd door Alberto Arifi en De Wilde. Kerst is alweer volgende week en de videoclip van Snelle is dan ook helemaal in een kerstsfeer.

SAM J’TAIME – ALS EEN STRIJDER

De Hilversumse rapper Sam J’taime heeft weer een nieuwe single gedropt. De track heet ‘Als Een Strijder’ en je kan de track hieronder beluisteren.

DODO FT BKO – AANGENAAM

Dodo is de samenwerking aan met BKO op de track ‘Aangenaam’. Het is Dodo zijn eerste track en je kan die hier beluisteren.

KALIBWOY – CURADISE FT. KEMPI, JHORRMOUNTAIN & DEZZ

Kalibwoy is de samenwerking aangegaan met Kempi, Jhorrmountain en Dezz op de track ‘Curadise’. Luister de track hier!

F1RSTMAN – SHAKIRA

De videoclip van de track ‘Shakira’ staat vanaf deze week ook online. Check de clip hieronder en laat weten wat je van de clip vindt.

KEMPI: ZES NIEUWE NUMMERS OP CURASAUS

Kempi heeft afgelopen maand zijn album ‘Curasaus’ gedropt en nu heeft hij 6 tracks erbij toegevoegd. Luister alle toegevoegde tracks hieronder.

KRISS KROSS AMSTERDAM, MAAN & TABITHA – HIJ IS VAN MIJ FT. BIZZEY

Het trio van Kriss Kross Amsterdam is de samenwerking aangegaan met Maan, Tabitha en Bizzey. Ze hebben track ‘Hij Is Van Mij’ gedropt en je kan deze hier beluisteren.

DJ DYLVN FT HANSIE – SPELING FT. TABITHA

DJ Dylvn heeft dit jaar zijn langverwachte album gereleased en nu komt hij met een nieuwe single. Samen met Hansie en Tabitha heeft hij de single ‘Speling’ gedropt.

POKE – IN JE FACE FT. MOCROMANIAC

Na mega hits zoals ‘Loco’ en ‘Lekker hé’ is Poke terug met de track ‘In Je Face’. Hiervoor is hij de samenwerking aangegaan met niemand minder dan MocroManiac.

ANGELO KING – GINA FT. BOLLEBOF & DIZTORTION

Angelo King is de samenwerking aangegaan met Gina en Bollebof. Check de videoclip hieronder.

CHIVV EP – P.U.S.H

Chivv heeft afgelopen week zijn EP P.U.S.H gedropt. Pray Until Something Happens is uitgebracht in eigen beheer en bestaat uit vijf tracks.

CHIVV – ARRESTATIE (PROD. VANNO)

Voor de track ‘Arrestatie’ is de videoclip ook al online gezet. Bekijk het hieronder.

LANGE FRANS – GOEIE HASJ

Lange Frans is weer terug! In de afgelopen maanden heeft hij al meerdere nieuwe singles gedropt en afgelopen week dropte hij ‘Goeie Hasj’. De track is hieronder te beluisteren.

Don’t Sleep on RAPTOP RELEASES

releases

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie