fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W5

Wil je weten wat er allemaal in de vijfde week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


HEF – SCARFACE ft. LOUIVOS & 3ROBI – YOU WANT IT, I GOT IT (PROD. PALENKO)


De grootste verrassing van van vorig jaar bij Wilde Westen was het tekenen van Scarface. Sinds hij daar zit heeft heeft hij veel tijd in zijn nieuwe project gestoken. Hij was onder andere te horen op de track ‘Ga Los’ van LouiVos. Ook was Scarface te horen in de 101 Megasessie van Wilde Westen. Afgelopen vrijdag was het dan tijd voor zijn eerste single onder de label Wilde Westen. De track heet ‘You Got It, I Got It’ en label genoten LouiVos en 3robi zijn ook op de track gesprongen. Check de videoclip hieronder.

Bron: YouTube

JACK – OP DE WEG (PROD. ASIAH)


Jack is de nieuwste aanwinst van Rotterdam Airlines. Ondertussen heeft hij wel al twee singles gereleased en nu is tijd voor de derde. De track heet ‘Op de Weg’ en is hieronder te beluisteren. Productie op de track is gedaan door Asiah.

Bron: Youtube

KNALLER ft. BOEGIE & BARTOFSO – MAMA IK ZWEER (PROD. RENZO)


Wilde Westen heeft qua releases deze week in ieder geval niet stil gezeten. Knaller, Boegie en Bartofso hebben afgelopen week hun nieuwste track ‘Mama Ik Zweer’ gereleased. De clip is ook online gezet en is hieronder te zien.

Bron: YouTube

D-Double – Wintersessie 2019 – 101Barz


D-Double is terug van weggeweest en nu is hij bij Rotjoch in de studio geweest. In de afgelopen tijd heeft hij hard gewerkt aan zijn nieuwste EP ‘Fetisj’. In de sessie geeft hij een voorproefje van het aankomend project. Bekijk de sessie hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

NIENKE PLAS – HOUD ME VAST


Nienke Plas zetten veel mensen op het verkeerde been bij haar vorige single ‘Vrijdag’. De vlogger heeft afgelopen week alweer haar tweede single gedropt en de track heet ‘Houd Me vast’. Heb je het nog niet beseft? Check de videoclip hieronder en geef aan wat je ervan vindt.

Bron: YouTube

DÉ PANAMA – MON CHÉRI FT. JAIRZINHO (PROD. FRNKIE)


Valentijn is in zicht. Vandaar dat Dé Panama en Jairzinho deze track hebben gedropt. De track is geproduceerd door niemand minder dan FRNKIE en is hieronder te beluisteren.

Bron: YouTube

Josbros – Wintersessie 2019 – 101Barz


Het is alweer de vierde keer dat Josbros te gast is bij Rotjoch in de studio. Op beats van Lil Baby en French Montana laat de rapper uit Nieuwegein horen wat hij allemaal kan. Bekijk de sessie hieronder.

Bron: Youtube

Yung Nnelg, Leafs – Tunnel Vision


Yung Nnelg en Leafs hebben hun handen ineen geslagen en hebben de track ‘Tunnel Vision’ gedropt. Ze hebben er gelijk ook een videoclip bij gereleased. Bekijk de clip hieronder en geef aan wat je van de track + clip vindt.

Bron: Youtube

Cho – Astmaflow (prod. Spanker)


In afwachting van Cho zijn nieuwe album heeft hij deze week een nieuwe single gedropt. De track heet ‘Astmaflow’ en is geproduceerd door Spanker. In 2016 dropte Cho zijn laatste album Knock Knock 3. Het is dus weer tijd hij weer wat nieuw vuur voor ons brengt. Check Astmaflow hieronder.

Bron: YouTube

Brainpower – Onbetaalbaar (Produced by Willie B)


Brainpower heeft weer nieuwe muziek voor ons. De veteraan in de game heeft de samenwerking aangegaan met de producer Willie B. Veel mensen kennen de Willie B waarschijnlijk niet. Maar de Amerikaanse producer heeft onder meer voor Kendrick Lamar, J. Cole, ScHoolboy Q, Jay Rock, Ab-Soul en Freddie Gibbs tracks geproduceerd. De track heet ‘Onbetaalbaar’ en is hieronder te zien.

Bron: YouTube

Dimitri Vegas & Like Mike x Frenna – Daar Gaat Ze (Nooit Verdiend)


Frenna en Nederlandse klassiekers is een gouden combinatie. Hij heeft dat bewezen met onder meer ‘Regen’ van BLØF en ‘Verleden Tijd’ van Abel. Nu gaat het om een track van de Belgische band Clouseau en heet ‘Daar Gaat Ze’. Verder is hij de samenwerking aangegaan met Dimitri Vegas en Like Mike. Check de videclip hieronder.

Bron: YouTube

STEM HIER EN MAAK JOUW EIGEN RAPTOP 5


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie