fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W4

Wil je weten wat er allemaal in de vierde week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


HEF – KOUD


Hef was de afgelopen weken veel in de media te zien. We zagen hem onlangs bij Supergaande voor een interview en bij CONVO talkshow. Hierin gaf hij al aan dat zijn nieuwe album ‘Koud’ eraan komt. Afgelopen vrijdag was het dan zover. Het album telt 14 tracks met samenwerken met onder andere Kevin, Jayh, Murda en Sticks.


Paul Sinha – Mijn Girl (prod. Palm Trees) herp


Paul Sinha heeft in week 4 van 2019 weer eens een single gereleased, De track heet ‘My Girl’. De videoclip is ook meteen gedropt, de clip is met visuals uit ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’. Dit nummer is namelijk de titelsong van de film.

Bron: Youtube

Snelle – Scars (prod. Donda Nisha)


Snelle releasde vorige week nog een heerlijke 101 sessie. Deze week is er een videoclip uitgekomen van de track ‘Scars’, wat deel uitmaakt van zijn EP Beetje Bij Beetje. De track is geproduceerd door Donda Nisha.


Feis ft Winne – Dankbaar


Afgelopen vrijdag is de track ‘Dankbaar’ uitgekomen van Feis en Winne. Laatstgenoemde liet via Instagram weten dat dit op verzoek van Feis zijn moeder is gedaan. De track is geproduceerd door Feis, Rasta King en Tantu. De track komt precies 14 dagen na zijn uitvaart uit. Op 1 januari werd Feis op 32-jarige leeftijd van het leven beroofd.


Matarr – Cake Up ft. Tj (Prod. by TwoTreeBeats)


Na een enige tijd heeft Matarr weer iets van zich laten horen. Met zijn nieuwste track ‘Cake Up’ is hij de samenwerking aangegaan met Tj. De videoclip is ook direct gereleased. Bekijk de clip hieronder.


NAVI – Searching


Vorig jaar in november releasde NAVI nog zijn track ‘Laat Dat’. Nu is hij het nieuwe jaar begonnen met de track ‘Searching’. Zoek jij nog naar nieuwe muziek? Beluister de track dan hieronder.


3ROBI – WAZABI (PROD. TEEKAY)


Vorige week dropte 3Robi de track ‘Wazabi’. Nu op zijn verjaardag heeft hij zichzelf en alle fans een heerlijke videoclip als cadeau gegeven. Check de clip hieronder.

Bron: Youtube

Momi – Fuck De Trap (prod. Whiteboy)


Van de week heeft Momi zijn nieuwste track ‘ Fuck De Trap’ gedropt. Hij heeft er direct ook een videoclip bij gedropt. Check het verhaal wat hij te vertellen heeft in de videoclip.

Bron: Youtube

LATIFAH – KIJK ZE NU DAN


Ongeveer twee maanden geleden deelde Latifah nog haar gevoelige track ‘Papa’. Hierin had zij een boodschap voor haar vader. Nu komt ze met een nieuwe track genaamd ‘Kijk Ze Nu Dan’. De track is onderdeel van haar aankomende album. De single is geproduceerd door Whiteboy en is hieronder te beluisteren.


Frenna x Mula B – Viraal (prod. Diquenza & IliassOpDeBeat)


Gisteren hadden wij al een berichtje naar buiten dat Frenna en Mula B samen een track gaan releases. Gelukkig hebben de twee Haagse rappers de strijdbijl begraven en zijn ze muziek gaan maken. Samen hebben ze de swinge track ‘Viraal’ gedropt. Denk jij dat deze track viraal gaat? Laat het weten in de comments.

Bron: YouTube

Ismo – Cash Draait ft. Riffi (prod. Harun B)


Ismo heeft vorige week zijn langverwachte album ‘Gedachtegang’ gedropt. Het album telt 14 tracks en één van die tracks is ‘Cash Draait’ samen met Riffi. Afgelopen week heeft hij de videoclip hiervan gereleased.


De Fellas (Frsh & Blow) – Fuck Em [Prod. by Xavior Jordan


De Fellas zijn dit jaar heerlijk bezig. Anderhalf week geleden dropte zijn nieuwe album ‘Lang Leven De Flex 2’. Het album kwam binnen op nummer 3 van de charts. Om dat samen te vieren met de fans hebben zijn de videoclip van het nummer ‘Fuck Em’ gedropt. De clip is opgenomen in Londen en is hieronder te zien.

Bron: YouTube

ILIASS ft. D-DOUBLE – COUNTDOWN (PROD. ILIASSOPDEBEAT)


Afgelopen week hebben D-Double en Iliass de track ‘Countdown’ gedropt. In de clip beroven beiden heren een avondwinkel. Check de videoclip hieronder.

Bron: YouTube

Cho – Wintersessie 2019 – 101Barz

Het was alweer een tijd geleden dat wie iets van Cho hebben gehoord. Hij is bij Rotjoch langs geweest om een sessie af te leveren. Bekijk de sessie hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

ROCKYWHEREYOUBEEN FT. BIZZEY & KRAANTJE PAPPIE – FUEGO


Bizzey en Kraantje Pappie zijn de samenwerking aangegaan met ROCKYWHEREYOUBEEN voor de track ‘Fuego’. Voor het maken van de clip hebben ze inspiratie gehaald uit de iconische film Matrix. Verder komt ook Lena van Ex on The Beach in de clip voor. Bekijk de clip hieronder.

Bron: YouTube


Jayboogz ft. Era – Streetlife


Jayboogz is de samenwerking aangegaan met Era voor de track ‘Streetlife’. Beiden heren zijn de laatste tijden goed bezig. Heb jij de track nog niet beluisterd? Check het hieronder.

Bron: YouTube

Donnie – Kwijt


Donnie heeft het vorig jaar knallend afgesloten met ‘Knalplanga’. Nu heeft hij zijn nieuwste track ‘Kwijt’ gereleased. Check de track hieronder.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie