fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W3

We beginnen het nieuwe jaar weer met nieuwe releases. Wil je weten wat er allemaal in de derde week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


HEF – NIKS (PROD. CHIEVVA)


In afwachting van zijn album heeft Hef gisteren een single gedropt. De track heet ‘Niks’ en het alweer de tweede track die hij dropt van zijn aankomende album ‘Koud’. Zijn nieuwe album komt op 25 januari uit. Bekijk de videoclip hieronder.

Bron: Youtube

Tracklist van ‘Koud’

Bron: Instagram

Anu-D – Scherp


Anu-D had onlangs zijn track ‘Wejo’ gereleased. Nu is het tijd voor de volgende single ‘Scherp Blijven’. Bekijk de videoclip hieronder.

Bron: Youtube

3ROBI – WAZABI


3robi heeft afgelopen vrijdag de track ‘Wazabi’ gedropt. We kennen het nummer natuurlijk van de Megasessie van Wilde Westen bij 101Barz. De clip komt volgende week uit tegelijkertijd met 3robi zijn verjaardag. Dat heeft hij vermeld op zijn Instagram.

Bron: Instagram
Bron: Spotify

JOOST – ALBINO


Joost heeft afgelopen week zijn debuutalbum ‘Albino’ gedropt. Het is een vervolg op zijn mixtape ‘Scandinavian Boy’. Het album bevat 13 tracks met onder andere samenwerkingen met Brunzyn en Daan Koens. Luister hieronder zijn album en geef je mening hierover in de reacties.

Bron: Spotify

KOSSO – KASTTAPE, VOL. 1: KING OF THE SOUTH


Kosso, The King of The South, heeft een mixtape gedropt. De tape is onderdeel van een tweedelig project genaamd ‘Kasttape’. Hij heeft de mixtape ‘King of The South’ genoemd. Kosso is voor dit project de samenwerking aangegaan met meerdere grote artiesten. Johnny Selah, Woenzelaar en LouiVos zijn hier een aantal voorbeelden van. De mixtape bevat 10 tracks en is hieronder te beluisteren.

Bron: Spotify

ISMO – GEDACHTEGANG


Ismo heeft na een aantal singles nu dan eindelijk zijn langverwachte album ‘Gedachtegang’ gereleased. Er staan in totaal 14 tracks op zijn album. Grote artiesten zoals Lijpe, Riffi en Madina zijn verder ook op het album te horen. Check zijn album hieronder.

Bron: Spotify

KM – Young Patron ft. Chivv (prod. FRNKIE)


KM (SFB) is 2019 heerlijk begonnen. Onlangs dropte hij nog samen met Henkie T de track ‘Jealous Op Me Life’. Nu is hij de samenwerking aangegaan met Chivv op de track ‘Young Patron’. De track is geproduceerd door niemand minder dan FRNKIE. Bekijk de videoclip hieronder.

Bron: Youtube

D-Double – I Like That ft. ValsBezig (prod. SRNO)


D-Double is de samenwerking aangegaan met Valsbezig voor de track ‘I Like That’. Het was alweer een tijd geleden dat wie iets van D-Double hadden gehoord maar hij komt nu wel vanuit een geheel andere hoek. Heb jij de track nog niet beluisterd? Check het hieronder.

Bron: Youtube

Djaga Djaga – Ride Or Die


Djaga Djaga mag dan wel in de gevangenis zitten maar dat houdt hem niet tegen om muziek uit te brengen. Op de track ‘Ride Or Die’ laat Djaga Djaga zijn gevoelige kant horen. Luister de track hieronder.

Bron: Spotify

Miggs De Bruijn – Wintersessie 2019 – 101Barz


Miggs de Bruijn is bij 101Barz langs geweest om een heerlijke wintersessie af te leveren. Bekijk de sessie hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

KOACH 2.0 – UNLOCK FT. ELJERO ELIA

Eljero Elia had een paar maanden geleden de track ‘Collabo’ samen met Ness gereleased. Don Ella is nu op de track ‘Unlock’ van Koach 2.0 te horen. Check de track hieronder.

Bron: Spotify

MONSIF – ZEG ME

We kennen Monsif natuurlijk allemaal als een producer. Hij is de laatste tijden serieuzer bezig met zijn eigen muziek en dat is ook te zien in zijn videoclips. Voor de track ‘Zeg Me’ is hij naar Los Angeles gegaan. Heb jij de clip nog niet gezien? Check het hieronder.

Bron: YouTube

Lijpe – Fastlife (prod. Ryba)

Lijpe heeft onlangs zijn langverwachte album gedropt en hij heeft geleverd! Nu heeft hij een nieuwe single gedropt waarin hij de nadelen van het straatleven uitlegt. Bekijk de clip hieronder.

Bron: YouTube

KNALLER FT. BOEGIE – WAT IS ER (PROD. PROBLEMCHILD)

Knaller heeft de videoclip gedropt van zijn allereerste single bij zijn nieuwe label Wilde Westen. Heb jij het nog niet gezien? Bekijk het hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

Snelle – Wintersessie 2019 – 101Barz

Snelle verraste iedereen vorig jaar met zijn gruwelijk Wintersessie. Nu is hij weer bij Rotjoch langsgegaan met was exclusief materiaal. Afgelopen vrijdag heeft hij zijn nieuwe EP ‘Beetje Bij Beetje’ uitgebracht. Check zijn 101 sessie hieronder een geef je mening.

Bron: YouTube

Heb jij zijn EP nog niet beluisterd? Check het hieronder.

Bron: Spotify

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie