fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W2

We beginnen het nieuwe jaar weer met nieuwe releases. Wil je weten wat er allemaal in de tweede week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


BOEF FEAT. JOEYAK, YOUNG ELLENS & SEVN ALIAS – SVP (PROD. MB)


We beginnen de new releases van deze week met Boef. De Alkmaarse rapper heeft afgelopen week de videoclip van de track ‘SVP’ gereleased. Op de track zijn ook Young Ellens, JoeyAK en Sevn Alias te horen. Bekijk de de videoclip.

Bron: Youtube

Riffi – Wintersessie 2019 – 101Barz


Riffi bracht vorig jaar nog zijn album ‘Andere Planeet’ uit. Nu is hij bij Rotjoch langsgeweest voor een gruwelijke 101 sessie. Check de sessie hieronder.

Bron: Youtube

Jacin Trill – F.A.C.T.S. ft. Henkie T. (prod. 808milli)


Jacin Trill is dit keer de samenwerking aangegaan met niemand minder dan Henkie T. Samen hebben zij de track ‘F.A.C.T.S’ gedropt. De track is geproduceerd door 808milli en is hieronder te beluisteren.

Bron: Youtube

Bizzey – DRUP ft. Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks


De legendarische Bizzey heeft afgelopen weer een potentiële hit ‘Drup’ op de markt gezet. Hij is de samenwerking aangegaan met Kraantje Pappie, Jonna Fraser en de track is geproduceerd door Ramiks.

Bron: Youtube

YUNG INTERNET – VIES FT DIO [PROD: DJ HYPERLINK]


De heren van Yung Internet zijn de samenwerking aangegaan met Dio op de track ‘Vies’. Er is ook gelijk een videoclip gereleased. Bekijk de clip hieronder.

Bron: YoutubeB

BARZ 4 BARZ


Afgelopen week heeft 101Barz alweer de derde editie van Barz 4 Barz gereleased. Verschillende rappers en verschillende stijlen zijn hierop te horen. Artiesten zoals MennoBoomin en Crooks hebben hun talenten weer eens laten zien. Check het hieronder.

Bron: Youtube

Dani Apeldoorn – De Bodem ft. Bahadir (Prod. DOCTER & Eezy)


Dani Apeldoorn kennen we natuurlijk allemaal van zijn freestyle sessies bij onder andere FunX. Vrijdag heeft hij de videoclip gedropt van zijn track ‘de Bodem’. Op de track is hij de samenwerking aangegaan met Bahadir.

Bron: Youtube

De Fellas (Frsh, Geechi & Brasco) – Nu Meteen [Prod. by Diquenza & DOVGH] #LLDF2


Vrijdag is de videoclip van de ‘Nu Meteen’ gereleased. De track is de derde video van hun project Lang Leven de Flex 2. De track is geproduceerd door Diquenza & DOVGH

Bron: Youtube

Mario Cash – Better (ProdBy. Noiz) Official Video


Mario Cash heeft de afgelopen weer een track gereleased. De track heet ‘Better’ en hij heeft ook gelijk een videoclip erbij gedropt. Bekijk de videoclip hieronder.

Bron: YouTube

Madina – Niet Voor Mij ft. Ismo (prod. Harun B)


Ismo heeft onlangs een nieuwe aanwinst erbij gekregen voor zijn label, Madina. Vrijdag is de videoclip van de track ‘Niet Voor Mij’ uitgekomen. Ismo is zelf op gesprongen en er is ook direct ook videoclip bij uitgekomen.

Bron: YouTube

MocroManiac – Smoke (prod. Rock-A-Tune)


Onlangs heeft MocroManiac vier nieuwe tracks toegevoegd aan zijn album. Een van die tracks is ‘Smoke’. Nu heeft hij de videoclip hiervan gedropt. Bekijk de clip hieronder.

Bron: YouTube
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie