fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W10

Wil je weten wat er allemaal in de tiende week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


Henkie T – Yusu (Prod. Monsif)


Henkie T heeft afgelopen week alweer een single gedropt. De titel van de track is ‘Yusu’ en de track is geproduceerd door Monsif. Laatste keer dat we iets hoorde van Henkie was met de track F.A.C.T.S samen met Jacin Trill. Het werd dus tijd dat de Amsterdamse rapper weer iets dropte.

Bron: YouTube

Kaascouse – Wintersessie 2019 – 101Barz


Kaascouse is hard bezig met zijn nieuwe album. Hij dropte in de afgelopen tijd al aardig wat singles. Nu is hij te gast geweest in de studio bij Rotjoch. Hij heeft een heerlijke sessie afgeleverd en die is hieronder te beluisteren. Wat vindt jij van deze sessie? Laat het weten in de comments.

Bron: YouTube

Yung Felix X Chivv X Bizzey X Kraantje Pappie – Last Man Standing


De heren zijn weer bij elkaar gekomen voor de track ‘ Last Man Standing’. Bizzey, Yung Felix, Chivv en Kraantje Pappie scoorde vorig jaar een monsterhit met de track ‘JA!’. Nu hebben ze weer alles uit de kast gehaald voor deze nieuwe single. We zien in de clip onder meer een imitatie van Soulja Boy en Kanye West. Een neppe Famke Louise en Bizzey in Birdbox. Bekijk de videoclip hieronder en geef je mening hierover.

Bron: YouTube

Kosso – Bella ft. Dorentina


Kosso heeft weer een track gedropt met zijn aanstaande vrouw. Samen met Dorentina heeft hij de track ‘Bella’ gereleased. Beluister de track hieronder en geef aan wat je hiervan vindt.

YouTube

Chip Charlez – VACATION ft. Jairzinho & KM


Chip Charlez is niet te stoppen dit jaar. Na Dodo vs. Chip Charlez is hij de week weer terug met de track Vacation’. Hij is de samenwerking aangegaan met Rotterdam Airline eigenaar Jairzinho en KM.

Bron: YouTube

Lo-Bo – Mol ft. Kosso & Rambo


Lo-Bo is de samenwerking aangegaan met Kosso en Rambo voor zijn nieuwe single genaamd, ‘Mol’.

Spotify

Nafthaly Ramona – Matalo ft. Hansie & James Watss


Na haar laatste single ‘Sportschool’ samen met Poke en JhorrMountain hebben we een tijd niks gehoord van Nafthaly Ramona. Nu is ze de samenwerking aangegaan met Hansie en James Watss voor de track ‘Matalo’. De track is hieronder te beluisteren.

Bron: Youtube

El Prince – Akka ft. Emil Rosé & FMG


DJ El Prince heeft een heerlijke clubtrack gereleased. De track heet ‘Akka’ en voor de track is die de samenwerking aangegaan met Emil Rosé en FMG.

YouTube

Scarface – In De Ends (feat. Djaga Djaga & F.I.)


Scarface heeft voor zijn nieuwe track ‘In De Ends’ een aantal GreenGang leden bij elkaar gehaald. Djaga Djaga en F.I. zijn ook op de track te horen. Beluister de track hieronder en geef aan wat je ervan vindt.

Bron: YouTube

VIC9 – 5 GRAM FT. HEF


We hoorde onlangs weer eens wat van Vic9 met zijn track Tools  samen met Frenna. Nu is hij de samenwerking aangegaan met hiphop icoon Hef. Titel van de track is 5Gram en is hieronder te beluisteren.


SXTEEN – Yamilet ft. Poke (prod. Darr3n)


Sxteen heeft onlangs getekend bij de label van Frenna 777. Nu is het dan tijd voor een nieuwe track genaamd ‘Yamilet’ samen met Poke. Bekijk de videoclip hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

Rasskulz & Saffehbeats – Buss It


Rasskulz heeft eindelijk weer eens iets op muzikaal vlak laten horen. Voor zijn track ‘Buss It’ is hij de samenwerking aangegaan met Saffehbeats.

Bron: YouTube

Momi & Jayboogz – On The Run (prod. JasonXM) – 101Barz Videoclipz


Van de week heeft Momi zijn EP ‘Topspul’ gedropt. Hij heeft er direct een videoclip van de track ‘On The Run’ gereleased. Jayboogz is ook op de track gesprongen en de productie is gedaan door JasonXM.

YouTube

Glades Ft. Mula-B – Problematico


We horen de afgelopen tijd veel gehoord van Glades. Nu is hij terug met een track samen met Wilde Westen rapper Mula B. De titel van de track is ‘Problematico’. De videoclip staat ook al online. Bekijk het hieronder en geef je mening.


LOUIVOS – COCA (PROD. PROBLEMCHILD)


We hoorde ‘Coca’ al eerder bij de Wilde Weste megasessie van 101Barz. Deze is de videoclip en de track gereleased. Bekijk het hieronder en geef aan wat je ervan vind.

Bron: YouTube

Frsh – Prijs Ft. Geechi [Prod. by MUBZ]


Frsh heeft een nieuwe videoclip gereleased. De track is afkomstig van zijn EP ‘Alleen Maar Gezeik’. Bekijk de clip hieronder en geef aan wat je ervan vind.


BRODIES X MITTAA(RC) X DYTJE(AF) – #HANSBETAALD (PROD. MAGICKNOCKER)


De heren van Brodies hebben vandaag de track #Hansbetaald gereleased. De videoclip staat ook online. Bekijk het hieronder en geef je mening.

Bron: YouTube

Anu-D – 27 Januari (Video)


Anu-D heeft weer een nieuwe track gedropt. De track heet 27 Januari. De videoclip staat ook online. Bekijk het hieronder.STEM HIER EN MAAK JOUW EIGEN RAPTOP 5Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie