fbpx

DON’T SLEEP ON THE RAPTOP RELEASES W1

We beginnen het nieuwe jaar weer met nieuwe releases. Wil je weten wat er allemaal in de eerste week van 2019 is uitgekomen? Hieronder is een selectie van new releases gemaakt.


MocroManiac – Wintersessie 2019 – 101 Barz


We beginnen het nieuwe jaar met een 7 minuten durende Wintersessie van MocroManiac bij 101 Barz. MocroManiac is niet alleen gekomen. Hij heeft heel wat hitte meegenomen. Check de volledige sessie hieronder.

Bron: Youtube

Ares – Bed Peace


In de afgelopen week heeft Ares een videoclip gedropt. De track heet ‘Bed Peace’ en hij heeft de clip zelf geregisseerd en gemonteerd. Bekijk de clip hieronder.

Bron: Youtube

Dani Apeldoorn – 2K19


Onlangs bracht Dani Apeldoorn zijn track ‘2K19’ uit. Nu heeft hij de bijbehorende videoclip uitgebracht. Het nummer is onderdeel van zijn maxi single ‘Bodem’. Deze track gaat hij 11 januari uitbrengen. Bekijk de clip hieronder.

Bron: Youtube

Chip Charlez – Roof ft Dodo


Vorig jaar december bracht Chip Charlez zijn maxi single Lobi & Vibes naar buiten. Hierop staan drie tracks waaronder de single ‘Roof’. Op deze track werkt hij samen met Dodo van Rotterdam Airlines, de label waar hij ook getekend is.  Nu is de videoclip van ‘Roof’ online gekomen en is hier te zien.

Bron: Youtube

NabilTime – Wekker (Prod. Noiz & Lil Lama)


Op de nieuwe track ‘Wekker’ van NabilTime rapt hij over een veelvoorkomende dilemma waar menig student tegen aanloopt. “Blijf ik in de ochtend lekker liggen” en “Ga ik mijn diploma halen” zijn de dingen waarover hij rapt.

Bron: Youtube

SOUFIANE EDDYANI FEAT. MULA B – AMIGO (PROD. YAM)


De Belgische rapper is de samenwerking aangegaan met niemand minder Mula B. De track heet ‘Amigo’ en de videoclip staat ook online. Bekijk de videoclip hieronder.

Bron: Youtube

Kosso ft Dorentina – Bij Mij


Kosso releasde vorig jaar nog ‘Make Up Doos’ samen met LouiVos. Nu heeft hij een track samen met zijn vrouw Dorentina gedropt. De track heet ‘Bij Mij’ en is hieronder te beluisteren.

Bron: Youtube

Broederliefde – Lost Ft Afrojack


Op de track ‘Lost’ zijn de heren van Broederliefde de samenwerking aangegaan met niemand minder dan Afrojack. De track staat op hun laatste album ‘We Moeten Door 2’ en nu is er dus een bijbehorende clip van uitgekomen.

Bron: Youtube
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie