fbpx

DON’T SLEEP ON THE NEW RELEASES

De afgelopen week zijn er weer nieuwe albums/tracks/EP’s uitgekomen met veel ‘heat’. We hebben een selectie gemaakt en deze op een rijtje voor jullie gezet.

JERMAINE NIFFER

We kennen Jermaine onder meer van de tracks ‘Illegaal’, ‘Trabajo’ en ‘Fuck Jullie Allemaal’. Gister is zijn vierde EP ‘Steen Eiland’ uitgekomen. Check de clip hieronder:

Check z’n EP hier:

BARTOFSO

Vorige week releasde Bartofso al zijn album ‘Majin Bouz’. Samen met Lijpe is er een videoclip uitkomen voor de track ‘Wat van mij is’. Check de videoclip hieronder.

Beluister zijn album hier:

SOUFIANE EDDYANI

Soufiane gaat met deze track voor het grote publiek. Een hele enge clip, die geschoten is in Ibiza. Dit is een hele andere kant van de veelzijdige rapper. Check hier de videoclip:

KRAANTJE PAPPIE

Na twee heerlijke tracks dit jaar komt Kraantje Pappie afgelopen week met zijn nieuwe album genaamd ‘Daddy’. Beluister het hieronder:

ARES

Vorige week dropte hij al zijn album ‘Alice’ maar vandaag komt hij met een hele zieke 101Barz sessie. Beluister zijn album hier en check zijn 101 sessie hieronder.

KEMPI FT FERNANDO HALMAN

Kempi is op deze track de samenwerking aangegaan met niemand minder dan FunX presentator Fernando Halman. 

WALLY A$M FT BOKOESAM

Wally A$M en Bokoesam zijn de samenwerking aangegaan voor de track ‘Voel mijn hart’.De track is geproduceerd door Ramiks en is hieronder te zien.

JOSYLVIO

Josylvio’s avontuur in Expeditie Robinson is deze week afgelopen. Vandaag komt echter wel zijn eerste track van zijn nieuwe album ‘Hella Cash Gang vol.1’ uit. Check de videoclip hieronder.

CAZA FT FAMKE LOUISE

Famke gaat heel erg lekker. Ze heeft vorige week samen met de rapper Caza hun track ‘Slide’ gereleased. De track staat de afgelopen week in de trending lijst van YouTube. Daarom mag deze track hier niet ontbreken.

JOEYAK

JoeyAK heeft vrijdag de single ‘Boonk Gang’ gereleased. Hij is zijn buurt Holendrecht niet vergeten en dat is te zien in deze clip.

BOKOESAM FT CHO

Bokoesam en Cho zijn de studio ingegaan en hebben een heerlijke track gemaakt.

CHIP CHARLEZ FT JAIRZINHO

Rotterdam Airlines presents ‘Milly Rock’. Check de videoclip hieronder:

Tags:
1 Reactie

Geef een reactie