fbpx

DON’T SLEEP ON THE NEW RELEASES W50

De afgelopen week zijn er weer nieuwe releases geweest met veel ‘heat’. Raptop releases is een selectie van tracks en deze zijn op een rijtje voor jullie gezet. Don’t sleep on this.

Bokoesam – 2 uur ft. Jandro (prod. Idaly)

Deze week beginnen we de new releases met Bokoesam. Hij heeft de videoclip gereleased van de track ‘2 uur’. De track is afkomstig van zijn album Nachtvlinder en verder werkt hij samen met Jandro op de deze track. Producent op de track is niemand minder dan Idaly.

Heb jij Nachtvlinder nog niet beluisterd? Check het hieronder.

Donnie – Knalplanga (prod. Bas Bron)

Donnie heeft afgelopen week de track ‘Knalplanga’ gereleased. Het woordje knalplanga is een ander woord voor vuurwerkbril. De track is een samenwerking met de ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In de clip proberen ze de jeugd te inspireren om tijdens het afsteken van vuurwerk een “knalplanga” te dragen.

JoeyAK – Luitenant 2 (Prod. Chahid) – 101Barz Videoclipz

JoeyAK brak door met de track ‘Luitenant’ en op zijn EP HHHK begint hij met ‘Luitenant II’. Nu heeft hij de bijbehorende videoclip hiervan gereleased. Check het hieronder.

Jairzinho – Laat Maar Waaien ft. Cyriel (Prod. Nigel Hey)

Jairzinho is de afgelopen weken on fire. Een paar weken dropte hij nog de track ‘Zegen’ samen met Snelle. Nu is hij de samenwerking aangegaan met Cyriel op de track ‘Laat Maar Waaien’. De track is geproduceerd door Nigel Hey.

KOSSO – KING OF THE SOUTH

Kosso wil met de track ‘King of The South’ even laten weten wie de baas is in het zuiden van het land. Beluister hieronder de single.

Kempi – Internaat (Prod. by OX)

Kempi heeft een track gereleased voor alle jongeren die in een internaat of jeugdgevangenis zitten. De track heeft hij ook gemaakt voor zijn oude mentrix Suzanne. Bekijk de clip hieronder.

ISMO – Blijf Strijden (prod. Armin Monte)

Ismo zijn nieuwe album komt eraan. Nu heeft hij hiervan de eerste track van gereleased. De track heet ‘Blijf Strijden’ en is hier te beluisteren.

MENNOBOOMIN – FINISHLINE

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets van Mennoboomin hebben gehoord. In oktober dropte hij zijn EP Ruby en nu heeft hij de single ‘Finishline’ gereleased. Beluister hieronder de track.

The Blockparty & Esko – HUTS Remix ft. Mouad Locos & Mula B (prod. Puri)

Huts ah niffauw!! De track is inmiddels al ‘goud’ gegaan en nu is er ook een remix van gemaakt. Mula B is op deze remix te horen.

Fresku – Arme Zielen (prod. Sam A La Bamalot)

Fresku heeft zijn nieuwste single ‘Arme Zielen’ gereleased. De videoclip is hieronder te zien. Hij heeft voor de uitstraling van de clip een beetje voor een vintage look gekozen.

Hef – Studiosessie 304 – 101Barz

Hef was te gast bij Rotjoch voor een heerlijke sessie. Hij maakt zich ready voor zijn nieuwe album en het klinkt weer veelbelovend. Check de studiosessie hieronder.

EP: MR. POLSKA – DE SLOPER

Het is dan eindelijk zover. Mr. Polska liet van de week al een sampler los van zijn nieuwe EP ‘De Sloper’. De EP bevat 9 tracks en je kan het hieronder beluisteren.

Mr. Polska – Wildin’ ft. Gia Koka & Kid Tha 6 (prod. p.APE)

De videoclip van ‘Wildin’ heeft hij ook gelijk gereleased. De track behoort tot zijn EP die hij ook afgelopen week heeft gereleased.

Famke Louise – Alleen Door Jou ft. Ronnie Flex

‘Alleen Door Jou’ is de opvolger van ‘Fan’. Dat deze track net zo een mega hit gaat worden als ‘Fan’ twijfelt niemand aan. In de clip geven ze ook eindelijk antwoord op de vraag, zijn Famke en Ronnie nou een koppeltje? . Bekijk de videoclip hieronder.

Henkie T – Spiderman Ft Dezz (prod.DNL Beats x Monsif)

Naast alle goede dingen die Henkie T doet in bijvoorbeeld Suriname met zijn zonnepanelen project maakt hij nog steeds muziek. Nu is hij de samenwerking aangegaan met Dezz op de track ‘Spiderman’. Bekijk hieronder de videoclip.

Jonna Fraser – COME THRU ft. YOUNGBAEKANSIE (prod. Jimmy Huru)

Jonna is de samenwerking aangegaan met YoungBaeKansie op de track ‘Come True’. De videoclip is natuurlijk hieronder te zien.

Paul Sinha – Niet Alleen ft. Tabitha (prod. Project Money)

Paul Sinha zit niet stil blijkt maar weer. Na zijn EP De Adem In heeft hij nu een nieuwe single samen met Tabitha. De track heeft ‘Niet Alleen’ en je kan de videoclip hieronder bekijken.

NESIM NAJIH – NIKS VRAGEN (PROD. BY FRAASIE)

Nesim kennen we natuurlijk allemaal van Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Hij is ook hard bezig met zijn carrière als rapper. Nu heeft hij de track ‘Niks Vragen’ gereleased en de track is hier te beluisteren.

Don’t Sleep on RAPTOP RELEASES

releases

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie