fbpx

DON’T SLEEP ON THE NEW RELEASES W48

De afgelopen week zijn er weer nieuwe releases geweest met veel ‘heat’. Raptop releases is een selectie van tracks en deze zijn op een rijtje voor jullie gezet. Don’t sleep on this.

Sevn Alias – Blijven Rennen (Ft. Lucass)(Prod. By AG Blaxx)

Dat Sevn Alias een harde werker is blijkt maar weer eens. De jonge rapper is vaak in de studio te vinden. De laatste tijd steeds vaker met Lucass en AG Blaxx. Samen hebben zij de track ‘Blijven Rennen’ gemaakt en direct gereleased.

Memphis Depay – 5 Milli Freestyle

De in Frankrijk voetballende Memphis heeft afgelopen week een bijzondere mijlpaal bereikt. Hij heeft op Instagram namelijk 5 miljoen volgers. Om dit te vieren heeft hij deze “freestyle’ uitgebracht.

JoeyAK – Ghetto (prod. Boyd Janson)

Zijn EP ‘HHHK’ heeft hij nu ongeveer anderhalf maand geleden gereleased. ‘Ghetto’ was een van de tracks die hierop staat. Nu is er dus eindelijk een videoclip gekomen. Check de clip hieronder.

 

QUCEE FEAT. TABITHA – VOOR JOU (PROD. FBI)

Qucee heeft een ontzettend gevoelige track losgelaten afgelopen week. Met de track ‘Voor Jou’ brengt hij een ode naar zijn dochter Mikayla. Zijn dochter is onlangs 5 jaar geworden. In de clip zijn er veel oude beelden van Qucee en Mikayla te zien.

CASHCITY – KILLSWITCH FT. MARIO CASH & XONY

Cashcity zit niet stil. In de afgelopen maand zijn er al meerdere tracks gereleased en deze week was het tijd voor ‘Killswitch’. Check de videoclip hieronder en laat weten wat je hiervan vindt.

VONNEKE BONNEKE – ALL IN FT. MOCROMANIAC (PROD. JORDAN WAYNE)

Vonneke Bonneke is voor haar tweede track de samenwerking aangegaan met niemand minder dan MocroManiac. Zal deze track net zo een succes worden als haar vorige ‘Loesoe Challaz’?

KRAANTJE PAPPIE VOEGT ZES TRACKS TOE AAN ZIJN ALBUM DADDY

Kraantje Pappie heeft ongeveer een maand geleden zijn album ‘Daddy’ gereleased. Nu heeft hij er 6 tracks aan toegevoegd.

KOSSO – GOUD

Onlangs heeft Kosso zijn album ‘Beti’ gedropt. Nu komt hij alweer met een nieuwe single genaamd ‘Goud’. Denken jullie dat deze track “goud” gaat? Laat het weten in de comments.

BROERTJE – IK LEEF FT. JOSYLVIO

De track ‘Ik Leef’ werd eerder deze week al gedropt. Nu is de videoclip ook te zien. In de videoclip zijn de twee rappers te zien in Dubai omsingeld met mooie auto’s en luxe.

EP: KEMPI – CURASAUS

Kempi ging eerder dit jaar naar Curaçao voor een schrijverskamp. Hier is hij gaan samenwerken met meerdere artiesten van het eiland. Als eindresultaat hebben we nu zijn EP ‘Curasaus’. Zijn EP is natuurlijk hier te beluisteren.

 

MURDA – PISTOLA FT. ICE & YUNG FELIX

Murda heeft de track ‘Pistola’ gedropt. Hij is op de track de samenwerking aangegaan met Ice en Yung Felix. Voor de clip zijn ze naar Londen afgereisd. De videoclip kan je hier zien.

FRENCHIE B – PROBLEEM (PROD. BALLINBEATZ)

Frenchie B is eindelijk terug met de track ‘Probleem’. Productie op de track wordt voorzien door BallinBeatz.

Scarface – Studiosessie 302 – 101Barz

Scarface heeft onlangs getekend bij Wilde Westen en is op de weg terug. In een korte documentaire geeft hij aan waarom hij een tijd uit de game lag. Nu is hij bij Rotjoch langs geweest voor een heerlijke sessie.

 

ZACK INK – VUUR

Zack Ink komt deze week met ‘Vuur’. De naam van de track doet spreekt voor zich!

ERA – HEEN & WEER FT. D-DOUBLE

Era heeft onlangs getekend bij Avalon en na een 101sessie vorige week is het nu tijd voor zijn single ‘Heen & Weer’. D-Double is ook op deze track te horen.

TABITHA – COME MY WAY FT. LATIFAH

Tabitha en Latifah hebben de track ‘Come My Way’ gedropt. Beluister de clip hieronder.

Don’t Sleep on RAPTOP RELEASES

releases

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie