fbpx

DON’T SLEEP ON THE NEW RELEASES W46

De afgelopen week zijn er weer nieuwe releases geweest met veel ‘heat’. Raptop releases is een selectie van tracks en deze zijn op een rijtje voor jullie gezet. Don’t sleep on this.

LouiVos – Pony-Pak (Prod. Saaf)

We beginnen de new releases van deze week met LouiVos. Afgelopen week maakte hij al bekend dat hij zijn eigen platenlabel Dirty Drip Entertainment. Hij is na Josylvio en Sevn Alias de derde Raptopper die zijn eigen label begint dit jaar. Nu heeft hij ook zijn single ‘Pony Pak’ gedropt. Check de videoclip hieronder

I Am Aisha x Drummakid – Chop Money (prod. Drummakid)

Na haar avontuur bij Expeditie Robinson heeft I Am Aisha afgelopen weer een single gedropt. ‘Chop Money’ is de naam van de track. Productie van de track is gedaan door Drummakid.

Frenna – Freak in the Weekend

Wie natuurlijk niet mag missen in deze week van de new releases is Frenna. Hij heeft in de afgelopen maand al meerdere nummer 1 hits op zijn naam staan. Nu komt hij samen met Priceless met de track ‘Freak in The Weekend’.

NIENKE PLAS – VRIJDAG (prod. Rockywhereyoubeen & Vlado)

Nienke Plas kennen we natuurlijk allemaal van haar vlogs op YouTube en haar deelname aan het programma Expeditie Robinson. Nu komt ze met haar eerste officiële track genaamd ‘Vrijdag’. Ze is de samenwerking aangegaan met Rockywhereyoubeen & Vlado op deze track.

EP GOTU JIM: TWEEDE KLAS

Wie kent hem nou niet? Het is natuurlijk Gotu Jim! Wie hem nog niet kent kan vanaf nu zijn eerste EP genaamd ‘Tweede Klas’ beluisteren. De plaat bestaat uit 7 tracks met meerdere gastbijdrages. Hij is één van de eerste rapper die getekend is bij de nieuwe Burning Fik-Label.

Jonna Fraser – HUILEND IN DE CLUB ft. 3robi (prod. Ramiks)

Op 3 november releasde Jonna Fraser zijn album ‘Lion’ hierop staat de track ‘Huilend In De Club’ samen met 3robi. De track is geproduceerd door Ramiks en nu staat de videclip ook online. Check het hieronder.

CASHCITY

CashCity heeft gisteren de tracks  ‘Finesse’ & ‘Monday Till Sunday ‘gedropt. Op de track zijn onder meer Mario Cash, Xony, Wittie en Crystal te horen. De single is onderdeel van een nog uit te komen EP. Beluister de twee tracks hieronder.

Yung Felix – Mr Lova ft. Zefanio & Ir Sais

Yung Felix is de samenwerking aangegaan man Zefanio en Ir Sais met de track ‘Mr Lova’. Dit is de eerste single die hij heeft gereleased na zijn aankondiging dat hij heeft getekend bij een internationale platenlabel.

Kraantje Pappie – Arbeidersklasse II

Gisteren heeft Kraantje part II gereleased van ‘Arbeidersklasse. Het is negen jaar geleden dat hij deel 1 dropte.

Momi – Wavey ft. Kevin (prod. Gers Pardoel)

Het is bijna een jaar geleden dat Momi zijn EP Rauw dropte. Vandaag heeft hij de single ‘Wavey’ gereleased. Kevin is ook op de track te horen en de producer is Gers Pardoel.

Jairzinho – Boom Boom Dingen

Na zijn album Nummer Één en zijn single Juliette is Jairzinho weer terug met een heerlijke plaat.  Samen met DJ No Mercy en MarraBeatsz laat hij de clubs weer trillen met deze track.

Rafello – Studiosessie 300 – 101Barz

De Van Klasse rapper Rafello is langs Rotjoch geweest om een gruwelijk sessie af te leveren. Check het hieronder.

Beckie – Confetti (Prod. Max Wallin’)

Na ‘Kom Me Testen’ is Beckie terug met de track ‘Confetti’. De track is geproduceerd door Max Wallin. Check de clip hieronder.

Auki ft Rick Versace – Vibe (Prod By Flexbeatss)

Gooise Music Group is in the building. De eerste release van de label is een feit. Auki is samen met Rick Versace de studio ingedoken en ze hebben de track ‘Vibe’ nu voor ons.

Yes-R – Day One

Yes-R heeft samen met een van zijn beste vrienden Soesi B de track ‘Day One’ gedropt.

Benaissa x Zack Ink – Plans for You (Prod. by Levy Pro)

Check hier de videoclip van ‘Plan for You’. Op de track zijn Benaissa en Zack Ink samen te horen.

Snelle feat. Jebroer – Alleen Maar Gelukkig (prod. Alberto Arifi & De Wilde)

We sluiten de lijst af met Snelle. Hij komt met de dropte van de week de videoclip van ‘Alleen Maar Gelukkig’ samen met JeBroer.

Laat in de comments weten wat je vindt van al de Raptop releases van deze week. Wie staat in jouw Raptop 5 lijst? Stem hier zodra je het weet en deel het met iedereen.

Don’t Sleep on RAPTOP RELEASES

releases

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie