fbpx

DON’T SLEEP ON THE NEW RAPTOP RELEASES

De afgelopen week zijn er weer nieuwe releases geweest met veel ‘heat’. Raptop releases is een selectie van tracks en deze zijn op een rijtje voor jullie gezet.

Hella Cash – Studiosessie 297 – 101Barz

Laten we beginnen met de gruwelijke 101Barz sessie van Hella Cash. In de 11 minuten durende sessie maken we kennis met twee nieuwe artiesten.

Hella Cash Gang vol.1

Hella Cash Gang Vol.1 mag natuurlijk niet missen in dit lijstje. Op de album staan meerdere featurings en we horen ook twee nieuwe artiesten KA en Ashafar. Verder zijn ook artiesten zoals JoeyAK, Hef en Adje te horen op de plaat. Er is ook een clip uitgekomen van de track ‘Wie ben jij’.

Heb je het nog niet beluisterd? Check het hieronder:

Jonna Fraser – LION

We hebben lang moeten wachten voor dit album maar gisteren was het dan zover. De plaat telt 15 nummers met gastartiesten zoals Bokoesam, LouiVos, KM, Dopebwoy, SBMG en veel meer.

Chivv – Weinig Woorden Zeggen Veel (Prod. Jimmy Huru)

Chivv releasde afgelopen week de track ‘Weinig Woorden Zeggen Veel’. De track is geproduceerd door Jimmy Huru en is onderdeel van zijn Un4gettable project.

SUPERGAANDE – DUITS (PROD. FRAASIE)

De heren van Supergaande hebben weer een heerlijke track gemaakt genaamd ‘Duits’. De track is geproduceerd door Fraasie.

Maradonnie – Stoney

De instakoning Maradonnie heeft van de week weer eens een track gereleased. De track heet ‘Stoney’ en is hieronder te beluisteren.

De Jeugd Van Tegenwoordig – Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit

De Jeugd Van Tegenwoordig brengt in afwachting van hun nieuwe album ‘Anders (Different)’ de single ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. In de volgende Raptop releases zit hun nieuwe album gegarandeerd.

Lijpe – Vergeet De Buurt Nooit (prod. Serop)

Lijpe heeft afgelopen week weer een clip gerealesed van zijn album ‘Andere Leven’. Het gaat om de track ‘Vergeet De Buurt Nooit’. De producer op de track is Serop en de clip hier onder te zien.

Josbros – GEEN GEWELD (prod. Blazehoven)

Eind oktober releasde Josbros een drie tellende maxisingle genaamd ‘NO WAY JOSÉ’. Gister is er een clip van uitgekomen.

Avalon Cypher – #4

Afgelopen week is er weer een Avalon Cypher uitgebracht. Dit keer met Crooks, Matarr, DinDin, Sam J’Taime en hosted by 4SHOBANGERS.

Jayboogz – Studiosessie 298 – 101Barz

De naam Jayboogz zien we steeds vaker voorkomen. Dat dacht Rotjoch ook en daarom heeft hij hem uitgenodigd voor een 101Barz sessie.

Nafthaly Ramona – Sportschool ft. Jhorrmountain & Poke

Na ’10 punten’ is Nafthaly terug met een heerlijke track genaamd ‘Sportschool’. Op de track is ze de samenwerking aangegaan met Jhorrmountain en Poke.

 

Laat in de comments weten wat je vindt van al de Raptop releases van deze week. Wie staat in jouw Raptop 5 lijst? Stem hier zodra je het weet en deel het met iedereen.

RAPTOP RELEASES

releases

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie