2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

DIT ZIJN DE WINNAARS VAN DE GOLDEN LEMON AWARDS 2022

- Advertisement -
- Advertisement -

Afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver: de Golden Lemon Awards 2022 vonden plaats in een omgetoverde Villa Thalia. Na maanden en maanden voorbereiding, heel veel slapeloze nachten van onze crew en bloed, zweet en tranen, zijn we heel trots op wat er is neergezet.

Iets na 18.00u kon de rode loper betreden worden en de sfeer zat er vanaf moment één goed in. Mensen hebben gehoor gegeven aan de oproep om ge-dressed te komen en kwamen van binnen- en buitenland om bij GLA22 aanwezig te zijn.

Moving on naar de hoogtepunten van de avond: de uitreikingen van de Legend Appreciation Award, de Talent Award en natuurlijk de #1 Rap Act van 2022. Het is ons een eer om de winnaars aan jullie te presenteren.

Legend Appreciation Award 2022 – RB Djan

Voor Gen Z’ers die hem niet kennen, RB Djan is een kopstuk van THC. De mannen die op legendarische wijze hebben bijgedragen aan de hiphop cultuur in Nederland. RB Djan gaf na de uitreiking een energieke show en werd zelfs bijgestaan door THC-legend Rocks. Eén ding was duidelijk: hun show smaakte naar méér. Congrats King RB Djan!

Talent Award 2022 – SOR

De Talent Award 2022 kon natuurlijk naar niemand anders gaan dan naar sor! Hij is de eerste artiest die deze award krijgt in de context van onze nieuwe insteek. sor heeft zichzelf méér dan bewezen het afgelopen jaar en wordt door iedereen in onze scene gerespecteerd en gewaardeerd. Naast dat sor schaamteloos een muzikaal genie is, bouwt hij bruggen en weet hij andere artiesten te inspireren. Terechte winnaar van Maestro, main stage Woo Hah!, z’n Bae Doven tour én een Golden Lemon Award. 2022 was lief voor sor en sor was lief voor 2022. En we zijn héél excited wat de producerende/dirigerende rapper ons gaat brengen in 2023 en alle jaren hierna. Gefeliciteerd sor!

@younggsor – winnaar van de Golden Lemon Talen Award 2022 – By @danielverschuurenphotography @shotbysanne

#1 Rap Act 2022 – Mula B

En ten slotte was de #1 Rap Act van 2022 Mula B. Op basis van ziek veel publieksstemmen, z’n statistieken (streams/charts) én ons panel van vakjuryleden, krijgt Mula deze award. Spijtig dat hij er kort voor de uitreiking toch niet bij kon zijn. Gelukkig was z’n manager er om de award in ontvangst te nemen. Gefeliciteerd, Mula B.

De Golden Lemon Awards 2022 waren zeer geslaagd. Het concept past (Legend Appreciation Award), present (#1 Rap Act) and future (Talent Award) maakt de Golden Lemon Awards uniek in haar soort. We kijken uit naar volgend jaar om het nóg vetter te maken voor iedereen!

Shout out naar alle artiesten, alle gasten, naar onze partners GLXY Radio, In Corsa Distributie, Jarritos, Headquarter Music Group, Club Villa Thalia en onze hele Raptop crew. See you in 2023!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -