20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

DIT ZIJN DE TOP 5 DUURSTE AUTO’S VAN RAPPERS

- Advertisement -
- Advertisement -

Veel artiesten kiezen ervoor om hun money te spenderen aan mooie wagens. Deze rappers laten dan ook graag op hun social media zien hoe welvarend ze zijn. Geef ze eens ongelijk. Daarom hebben wij voor jou de top 5 duurste auto’s uit de hiphopscene.


Zie hieronder de TOP 5 DUURSTE AUTO’S RAPPERS

5. MULA B

Op de vijfde plaats staat Mula B. Mulamoes rijdt momenteel een Mercedes GLE 63S AMG. Hij heeft hiermee de snelste en duurste uitvoering gekocht. De auto heeft zo’n €218.000 gekost. De merrie heeft ruim 585 pk. Ondanks het gewicht van de wagen kan de auto door zijn kracht heel snel accelereren, not bad Mula!

MULA B AUTO

4. FRENNA


Op nummer 4 staat Frenna met zijn Mercedes G63 AMG. Yes, de Merries zijn erg populair onder de rappers. Deze auto’s staan ook wel bekend als G-wagons. De auto kost €230.000, een flink prijskaartje. Ook zijn motor levert 585 pk.

FRENNA WAGGIE

3. ALI B


Misschien koopt hij wel een…? Yes, Ali B rijdt op dit momenteel een Bentley Bentayga. Deze auto is zo’n €274.000 waard. Ali B krijgt een puntje voor originaliteit met de keuze van zijn auto. De auto is een perfecte mix tussen klasse en kracht. De waggie heeft een kracht van 435 pk.

Ali B Bentley

2. LIL KLEINE


Onze kleine rijdt een Lamborghini Urus. Een dikke sportauto met hoge instap. Nog niet zo lang geleden reed de rapper een Mercedes G klasse ter waarde van €250.000. Deze heeft hij nu ingeruild voor de Lamborghini van zo’n €320.000 met een kracht van 650 pk. Deze auto is met zijn topsnelheid van 306 km/u de snelste SUV ter wereld.


1. MEMPHIS DEPAY


Deze rappende voetballer is in het bezit van, jawel, een Rolls Royce Wrait Mansory. De auto heeft ruim €500.000 euro gekost (!!!). De auto heeft een kracht van 630 pk. Memphis heeft nog meer auto’s, waarvan de totale waarde rond de 1.3 miljoen ligt.


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -