16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

DIT ZIJN DE LEKKERSTE RELEASES VAN DEZE WEEK

- Advertisement -
- Advertisement -

Naast de collab tussen Ronnie, Cor en Idaly voor ‘Alles Wat Ik Wil‘, de release van 3robi met ‘Ik Heb Die’ en Nass met ‘Geen Tijd’, zijn er deze week nog een aantal harde tracks gedropt die je zéker even moet checken.

Laten we gewoon beginnen met ‘Denedim’ van Murda (prod. by Spanker). Önder Dögan, zoals de 37-jarige rapper in het echt heet, gaat erg lekker in z’n moedertaal. Is een flex man. Check ‘Denedim’ hieronder:

Un4gettable Music represent deze week met hun release ‘Hyena’s’ van Dior (prod. by One Vision). De track is alweer de derde single van Dior’s EP en klinkt echt als een club banger. Lekkerrr!

En KA zit ook niet stil! Nadat hij eind juni goud heeft gekregen voor ‘Amsterdam’ (prod. by John Souley) heeft de rapper nu ‘Op De Strip’ gedropt. Rauw as ever.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hella Cash Gang 💰 (@hellacashgang)

Next up: Dashaeno ft. Young Dpac met ‘In de Weg’. Black Acid is in beweging, de mannen maken solo hele sterke moves en dit is er zeker één van. Dashaeno’s sound is smooth en pittig en Young Dpac gooit een extra sausje op de track. Ga ’t checken!

Young bloods in the house: Chip Charlez zorgt ook voor een vurige zomer met de pokoe ‘Faya’, een collab met talent Tommy (prod. by Funhouse). Zomerige party vibes, de boys klaren het voor je. Check het:

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -