17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

DIT ZIJN DE 10 NUMMER 1 HITS VAN BOEF

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag liet de Alkmaarse rapper Boef via Instagram weten dat hij de eerste Nederlandse rapper is met TIEN nummer één hits.Hieronder zie je een korte beschrijving over welke 10 tracks het allemaal gaat.


Je kunt YS kennen van zijn succesvolle kledinglijn “YS” en hits uit het verleden die bij hem bij elkaar meer dan 5 miljoen views, 2 Top40 noteringen, en 4 top 100 noteringen opleverden.


#1 HABIBA


Twee jaar geleden dropte Boef zijn eerste single van zijn album ‘Slaaptekort’ genaamd ‘Habiba’. De track is geproduceerd door MB en de clip is opgenomen in Oekraïne. De kosten van de videoclip waren ongeveer rond de 50.000 euro! Het nummer verhaalt dat de rapper geen geliefde wil, omdat hij druk met zijn muziekcarrière bezig is.

Op YouTube heeft Habiba al meer dan 54 miljoen streams.


#2 KRANTENWIJK


Zijn tweede nummer 1 hitsingle is de track ‘Krantenwijk’. Deze track is onderdeel van Lil Kleine zijn album ‘Alleen’. Niemand minder dan Jack $hirak heeft de track geproduceerd. Dit zal niet de eerste keer zijn dat $hirak een nummer 1 hit van Boef heeft geproduceerd. De track heeft op YouTube en Spotify al meer dan 100 miljoen plays/views.


#3 PATSERGEDRAG


Deze track wordt in september van het jaar 2017 gedropt. ‘Patsergedrag’ is onderdeel van Sevn Alias zijn album ‘Picasso’. Op de track wordt Sevn bijgestaan door Boef en Lil Kleine. De track wordt, je raadt het natuurlijk al, geproduceerd door niemand minder dan Jack $hirak. De track heeft op YouTube bijna 30 miljoen views.


#4 ANTWOORD


Zijn vierde nummer 1 hit is de track ‘Antwoord’. Deze track had Boef gedropt na het al de “Kech-ophef”. Boef kwam landelijk in het nieuws nadat hij een paar dames “Kech” had genoemd. Als antwoord op alle media aandacht dropte hij deze track. Op de track wordt hij bijgestaan door.. Jack $hirak. De track heeft 14 miljoen views op YouTube.


#5 SOFIANE


‘Sofiane’ wordt op 30 maart 2018 gedropt. Het is misschien wel één van de persoonlijkste tracks die Boef ooit heeft uitgebracht.  Daarin rapt hij openhartig over het moeilijke leven van een jonge Sofiane tot aan de succesvolle Boef die hij vandaag de dag is. De track is een productie van MB, die ook al verantwoordelijk was voor Habiba. De videoclip komt uit de koker van TEEMONG.daag de dag is. De track is een productie van MB, die ook al verantwoordelijk was voor Habiba. Op YouTube staat de teller inmiddels op 16 miljoen streams.


#6 DRAMA


Op 22 juni 2018 dropt Bizzey de track ‘Drama’. Op de track wordt hij bijgestaan door Boef en productie wordt verzorgd door niemand minder dan Yung Felix. Deze magische trio hebben toen een Narcos-achtige clip geschoten. De teller staat op YouTube op meer dan 20 miljoen streams.


#7 MILJONAIR


Eind 2017 laat Boef via Instagram weten dat hij miljonair is geworden. In juni van 2018 dropt Jack $hirak de track ‘Miljonair. Op de track heeft hij miljonairs en upcoming miljonairs gezet. Boef is er daar één van. Verder zitten lemonairs Lil Kleine en Ronnie Flex ook op de track. De track heeft in totaal al meer dan 34 miljoen plays/views op streamdiensten YouTube en Spotify.


#8 SPECIAAL


Op 26 oktober van 2018 dropt Frenna de track ‘Speciaal’ op de track wordt hij bijgestaan door Boef en Kaeh. De productie op de track worden voorzien door Diquenza & Shafique Roman.


#9 ALLANG AL NIET MEER


Op 5 april van 2019 dropt Sofiane de track ‘Allang al niet meer’. De productie op de track wordt voorzien door Jack $hirak. De teller staat inmiddels al op meer dan 10 miljoen plays/views op Spotify en YouTube.


#10 GUAP


Zijn laatste nummer één hit is de track die hij samen met Dopebwoy heeft gedropt. Jullie mogen raden wie deze track heeft geproduceerd (het is natuurlijk weer Jack $hirak).

Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -