3.8 C
Amsterdam
vrijdag, januari 27, 2023

DIT WAREN DE HEETSTE ZOMERSESSIES VAN 101BARZ IN AUGUSTUS

- Advertisement -
- Advertisement -

We zijn sowieso ge-blessed met al het talent dat we zien in onze scene. Shout out naar pionier Rotjoch en 101Barz om dit talent een legit kans te geven. Augustus was voor de Zomersessies weer een sterke maand en we hoeven je niet uit te leggen waarom. Check het zelf!

First up: Philly (echte naam: Steve Bakker). Met z’n Filippijnse en Nederlandse roots voegt hij een extra sausje toe aan onze scene. Sevn beseft hem al en signde Philly bij 1OAK, check z’n Zomersessie:

Next up is je boy Riffi. Ge-signed bij Ismo Music brengt de Marokkaanse even wat hitte op je beeldscherm. Zomersessie zit in ieder geval in z’n pocket:

De derde strijder in augustus was Rich2gether, voor degenen die de mannen niet kennen: Rich2gether is een hip hop collectief uit onze hoofdstad bestaande uit BKO, Jhorrmountain, Boat, Johnny en Gary Black. Lobi!

En dan is het nog niet klaar met augustus talenten: next up is Navi. Yessir! Hij is misschien een niffo van Chivv, maar bars spit ie op eigen kracht. Z’n nieuwe album dropt soon, dus begin z’n Zomersessie te beseffen:

En last but not least, is het ChocoVD die augustus afsluit bij 101Barz. Deze bars zijn allemaal fully freestyle, iets wat niet vaak genoeg meer gebeurt tegenwoordig. Shout out naar ChocoVD for keepin’ shit real!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -