1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

DIT IS WAAROM JE EEN SPOT IN RAPTOP 100 LIJST WIL

- Advertisement -
- Advertisement -

Je hebt in ons land een aantal award-uitreikingen voor de muziekindustrie, bijvoorbeeld de Edisons, de BUMA/STEMRA Awards, de FunX Awards en of course, onze eigen felbegeerde Golden Lemon Awards (midden december in Villa Thalia, wees spits!).

Naast GLA zijn vooral de FunX Awards speciaal bedoeld voor onze scene. Op 18 november wordt in AFAS Live bekendgemaakt wie er met de publieksprijzen vandoor gaan. En we zeggen je vast dat het een pittige strijd wordt, als je kijkt naar al die talenten die onze scene rijk is.

Maar even hè, hoe zijn de Golden Lemon Awards nu zo anders? In het kort: GLA heeft “slechts” drie awards (de Talent Award, de Legend Appreciation Award en de Raptop 100 #1). Vooral de laatste is er eentje die je wilt pakken in je carrière als artiest. Deze is namelijk gebaseerd op publieksstemmen, je statistieken en de expertise van een vakjury.

Fun fact: de Raptop 100 lijst is bedoeld om opkomende artiesten meer exposure te bieden. De lijst kan namelijk worden geraadpleegd door programmeurs van festivals en poppodia. En dat betekent shows, en shows = bags. In de dance scene wordt zo’n top 100 lijst al jaren gebruikt om nieuwe DJ talenten te ontdekken.

Dus zorg dat jouw favo artiest een spot op de lijst krijgt, je hebt nog tot eind deze maand om te stemmen via stem.raptop.nl!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -