18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

DIT IS WAAROM JE DE ADE PRO PASS WILT

- Advertisement -
- Advertisement -

ADE staat weer voor de deur! Van 18 t/m 22 oktober staat onze hoofdstad weer in het teken van ADE. Bij ‘Amsterdam Dance Event’ denk je natuurlijk meteen aan de vetste dance parties door de hele stad – en dat klopt – maar veel jongeren weten te weinig over de educatieve kant van ADE.

Los van alle gezelligheid biedt ADE namelijk enorm waardevolle kennis voor iedereen uit de muziekindustrie. Er zijn panels, netwerkborrels, workshops en nog veel meer interessante activiteiten die super waardevol zijn. Zeker voor opkomende artiesten.

Vorig jaar was er een duidelijke boodschap over het belang van een sterke community en werd er veel gesproken over de opkomst van technologieën zoals web3, NFT’s en AI. Met de exclusieve ADE Pro Pass heb je toegang tot verschillende activiteiten. Het is een investering (not gonna lie), maar wel eentje die je leven kan veranderen. Wie weet met wie je linkt en wat je allemaal leert.

In 2022 was o.a. Golden Lemon Talent Award-winnaar sor te gast bij ADE Beats en ook Nick Adler (business partner van Snoop Dogg) deelde zijn ervaringen. Check hier de volledige recap van 2022.

Je hebt naast de Pro Pass ook de Lab Pass, via de site van ADE vind je meer info: https://www.amsterdam-dance-event.nl/en/tickets/.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -