DISCLAIMER

Alle informatie die Raptop communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals social media alsmede alle software, tools en verwijzingen naar andere websites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is. Het gebruik van deze website is gratis.

Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeƫn, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijk gesteund door Raptop.

Raptop staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op Raptop en/of in andere electronische communicatie zoals social media, en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of  beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geĆÆsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en te gebruiken informatie te controleren.

Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Raptop. Wil je artikelen van onze website overnemen, dan is het slechts toegestaan onder de voorwaarde dat je direct onder het artikel onze naam vermeld en doorlinkt.