2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

DISCI EEN ONBEKENDE BEKENDE IN DE INMIDDELS IMMENSE HIPHOP-SCENE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Simon Mamahit, beter bekend onder zijn artiestennaam Disci, is een artiest afkomstig uit Nijmegen. Hij heeft gisteren zijn tweede single ‘Renaissance Man’ van zijn aankomende album ‘Nachten Alleen’ uitgebracht. Disci behaalde vooral succes met zijn live shows op kleine podia door Nederland en Europa. Disci werd in 2015 deel van Altijd Onderweg, de negenkoppige eclectische hiphopband die kleine festivals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje afging en een volwaardig album ‘MAAN.’ produceerde in eigen beheer. Disci heeft verder lang in bands gespeeld en nu is hij terug met een hiphop album. 


Disci
Foto made by: Oogdruk 12

Het album is volledig geproduceerd door Avo met een hoge productiewaarde. Voor Avo is simpliciteit belangrijk en de muziek te laten spreken. Met verschillende gastbijdrages van muzikanten en met de hulp van Jason Lemonth (Odin), Nikola Krstovic (Nikes) en Harl van Heertum is ‘Nachten Alleen’ een eigenzinnig hoogwaardig hiphop album uit onverwachte hoek. Eigenzinnig omdat het kan, hoogwaardig omdat het moet. Het doet je een beetje denken aan Logic, J-Cole en vroegere Pete Philly & Perquisite, aldus Disci.


Avo
Avo
Foto made by: Oogdruk 12

‘Renaissance Man’ is de tweede single van het aankomende album van Disci, ‘Nachten Alleen’. Dit album gaat over wat de titel impliceert; ‘Nachten Alleen’ zijn. ‘Renaissance Man’ gaat over het hoofdstuk hierna, een nieuw begin waarin het verleden het verleden is en de toekomst weer straalt als een zonnige zomerdag in het Rijk van Nijmegen. In de single en bijbehorende videoclip wordt je meegenomen in de Renaissance van het leven van Disci. Waarin je kan lachen en spelen, houden van en vijanden vergeven. Check de videoclip hieronder en geef aan wat je ervan vind.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -