20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

DIRIKTEUR ZIJN EP ‘LOVE STORIEZ’ STAAT NU ONLINE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Noem hem Dirikteur, Roi of gewoon Rik. Één ding is zeker; na het luisteren van zijn debuut- EP ‘Love Storiez’ ben je sowieso verliefd, zwanger of een ontbijt op bed aan het regelen voor je tinderdate. Het afgelopen half jaar is deze Cupido die toevallig geboren is op Valentijnsdag, hard bezig geweest in de studio en het eindresultaat is er eentje om trots op te zijn.

Geïnspireerd door Chris Brown, Bryson Tiller en J. Cole zingt, rapt en zing-rapt hij de meest heerlijke teksten en melodieën aan elkaar. 14 Februari, natuurlijk, is het zover en mogen wij eindelijk meegenieten van zijn muziek!

 ‘Love Storiez’ is een 6 nummerige EP en vertelt een liefdesverhaal van begin tot eind. Waar in het eerste nummer (track 1; Hypocriet Verliefd) nog sprake is van de twijfel die in het begin van een liefdesrelatie vaak aanwezig is, is al die twijfel aan het eind van de plaat (track 5; Jij) uit de weg geslagen. Een combinatie van realtalk, besef en sexy-praat.

Tracklist:

Dirikteur zou Dirikteur niet zijn als hij nog even kort afsluit met wat realtalk. Laat weten in de comments wat jij van de EP vindt!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -