17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

DEZE PRODUCERS MOET JE IN DE GATEN HOUDEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Dreamteam Global
Dit producerduo bestaat uit Roheat en Sam Breez, twee superkrachten uit Amsterdam. De mannen kennen elkaar al sinds 2015 en horen bij het hiphop-collectief Black Acid (waar ook Smitty, damy, Dashaeno en sor bij horen). Dreamteam streeft ernaar om muzikale grenzen te doorbreken en een frisse, vernieuwende sound te laten horen. Sam Breez heeft onder andere ook meerdere tracks van Broederliefde geproduceerd en van een track met Raptop Act #1van 2023: Sevn Alias. Naar verwachting komt hun debuut EP dit jaar uit.

Ook heeft Dreamteam Global een groot deel van het langverwachte album van Black Acid geproduceerd. Houd deze mannen in de gaten!


Zerodix
ZeroDix, alias Charnett Reemnet, is een 23-jarige Rotterdamse DJ/Producer die op zijn 14e begon met beats maken. Op 16-jarige leeftijd koos hij ervoor om DJ te worden en zijn eigen producties te draaien. ZeroDix, bekend om zijn eclectische stijl, heeft opgetreden in Rotterdamse clubs zoals The VIP Room en Eclipse. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Broederliefde en FMG en heeft hits als “Zo Nice” en “Pull UP.” Zijn tracks zijn enorm populair en worden gedraaid in clubs en op radiostations. Momenteel werkt ZeroDix aan nieuwe producties, waarmee hij zijn positie als veelbelovend talent in de muziekscene verder versterkt.


Zenderbeats
Met het behalen van een BRIT Gold Plaque voor het album Lap 5 van D-block Europe, meegewerkt te hebben aan het Edison album “Bae Doven” van sor, een reclame voor Daily Paper gecomponeerd te hebben met het nummer “STRINGS” heeft Zender op de leeftijd van 21 al een opmerkelijke reis afgelegd en een onuitwisbare indruk achtergelaten op de muziekindustrie. Met een indrukwekkende prestatie van bijna 20 miljoen streams op eigen kracht, zonder de steun van een manager of uitgever heeft hij zichzelf van de grond opgebouwd.

Zijn samenwerkingen strekken zich uit tot Nederlandse artiesten zoals Kevin, Gers Pardoel, Sor/Black Acid, Jack en Winne. Onder zijn opmerkelijke samenwerkingen bevinden zich Puerto Ricaanse artiesten zoals Bryant Myers en Amarion, de Braziliaanse artiest Reid, Franse talenten zoals Favé, LaF en Lost, en talloze bekende Britse artiesten, waaronder D-Block Europe, Samrecks, Blanco, Arz, Swarmz, en meer.


Mac Thomson
Mac Thomson staat bekend als een dynamische en bekwame producer en artiest, wiens invloed op de hiphop- en trapmuziekscènes niet te onderschatten is. Oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, heeft Thomson met zijn kenmerkende beats en unieke stijl een blijvende indruk achtergelaten op zowel muziekliefhebbers als collega-artiesten. Voor je nineties/early 00s type beats moet je bij deze man zijn. Mac T heeft o.a. samengewerkt met Smitty, Josylvio, Dashaeno, Sevn Alias, Mocro Maniac, Mario Cash, Eves Laurent, IamAisha, Roxy Rosa, Big Riley en heeft ook een aantal internationale collabs binnen. Bijvoorbeeld met PhonixtheCool (artiest onder Snoop Dogg) en Freeze Corleone (Frankrijk).


Nams
NAMS, geboren en getogen in het pittoreske Assendelft, ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor muziek, geïnspireerd door zijn vader. In 2018 zette NAMS officieel zijn stappen in de wereld van muziekproductie. Met een scherp oor voor detail en een onstilbare honger naar creativiteit, heeft hij sindsdien een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zijn vaardigheden als producer hebben hem in staat gesteld samen te werken met enkele van de meest sterke namen in de Nederlandse muziekscene, variërend van gevestigde namen zoals Cor en Sticks tot aanstormende sterren zoals Jacin Trill, Wally, VL Disappear, Jojo Air, Machario en Genna.


John Souley
Jonathan Souley, bekend als John Souley, is een veelzijdige producer, zanger en songwriter uit Amsterdam. Zijn muzikale reis begon met een gitaar van zijn moeder, waarna hij snel zijn schrijfvaardigheden ontwikkelde. In 2020 startte hij als soloartiest en bouwt sindsdien aan een groeiende fanbase.Hij heeft als producer samengewerkt met Eric Bellinger, KA en Boef, waarmee hij al succes heeft behaald. John wil zijn succes voortzetten, zijn fanbase vergroten en wereldwijd mensen bereiken met zijn talent. Let’s gooo!


Gubes
De uit Emmen afkomstige producer Gubes werd in 2021 ontdekt door Esko. Hij genereerde al snel een buzz om hem heen na het coproduceren van Esko’s album Feniks. Vervolgens produceerde hij voor JoeyAK, Josylvio, Hekje31, Djaga Djaga, Flo en meer. Zijn platen genereerden in slechts één jaar tijd meer dan 50 miljoen streams. Keep an eye out!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -