16.9 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

DEZE NEDERLANDSE RAPPERS ZIJN MILJONAIR

- Advertisement -
- Advertisement -

Dat er tegenwoordig goed geld te verdienen valt als Nederlandse rapper is een feit. Vijftien jaar geleden hadden we dit niet kunnen voorstellen. We praten dan hier niet over duizenden of tienduizenden euro’s, maar tonnen! In sommige gevallen zelfs miljoenen. Er zijn niet veel rappers die in Nederlands nog de magische ‘lemon’ (miljoen) hebben behaald. Welke Nederlandse rappers zijn nu echt miljonair waarvan we dit zeker weten?


DE #4 NEDERLANDSE RAPPERS DIE MILJONAIR ZIJN


1. BOEF


Boef liet vorig jaar aan de hoofdredacteur van Quote weten dat hij tijdens een gemiddelde maand zo’n 80.000 euro verdient. Die inkomsten komen grotendeels van optredens. Dit zijn er gemiddeld 30-35 per maand. De rapper plaatste eind 2017 een foto op zijn Instagram met de caption ‘Miljonair’. Onlangs liet hij zelfs weten dat hij inmiddels multimiljonair is. Gezien zijn leger aan fanbase is het niet gek dat hij dit verdient. Met ruim 1,3 miljoen volgers is de rapper 1 van de populairste rappers uit Nederland.

Nederlandse rappers miljonair. Boef


2. LIL’ KLEINE


Als er één iemand zijn stacks graag showt, dan is dat het Jorik A.K.A. Lil’ Kleine wel. Net als vele rappers is Jorik is open over het uitgeven van zijn geld zowel in interviews als in zijn teksten van zijn nummers. Hij is regelmatig op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam te vinden, bestelt het liefst kaviaar of kreeft en daar wordt er uiteraard ook een duur flesje champagne gedronken. Maar de vraag is: heeft Jorik een miljoen op zijn bank staan? Quote schat het vermogen van Kleine zelfs op meer dan een miljoen, dus het antwoord is ‘Ja’! 

LIL KLEINE ZIGGO DOME

3. ALI B


De Voice-coach, rapper, cabaretier, manager en zakenman is al jarenlang erg lekker bezig. Zijn eigen bedrijf SPEC Holding B bezit een eigen vermogen van bijna 1,4 miljoen euro. 

Nederlandse rappers miljonair. Ali B

4. BIZZEY


Bizzey gaat natuurlijk enorm goed de laatste tijd, maar heeft hij een goed deel van zijn vermogen ook te danken aan zijn voormalige deelname aan de internationale DJ-Formatie Yellow Claw. Bij Rumag Roulette liet hij weten dat al dat succes zich inmiddels wel heeft uitbetaald: “Multimiljonair ben ik nu onderhand ook wel!”. 

Nederlandse rappers miljonair. Bizzey

 RUMAG ROULETTE X BIZZEY


Wie denk jij dat de volgende lemonair (miljonair) wordt onder de  Nederlandse rappers? Laat het ons weten in de comments!


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


JE KAN VANAF 19/08 STEMMEN!!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -