16.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

DES BALENTIEN DROPT HAAR SINGLE “REAL N*GGA”

- Advertisement -
- Advertisement -

Er kwamen deze week een heleboel goeie tunes uit en één van die tunes willen wij toch extra in het zonlicht zetten. Zoals jullie gewend van ons zijn, supporten wij rauw talent graag, dit keer een vrouwelijk talent die inmiddels al een tijdje in de game zit. Op vrijdag 3 September heeft Des Balentien haar nieuwste single “Real N*gga” gedropt. De titel spreekt voor zich, de klanken van de beat en rauwe bars zorgen voor het complete plaatje.

 Beluister de track hier:

Meer informatie is er volgens haar dan ook niet nodig. Des Balentien heeft haar sound gevonden en is here to stay. Niet alleen dropte zij de single, maar ze verwende ons ook direct met een videoclip.  

DES BALENTIEN

Des Balentien is het bewijs dat in de hoods van Nederland parels verstopt zitten. Ze groeide op tussen huiselijk geweld en met ouders die beiden verslaafd waren aan drugs en drank. Als jong meisje was ze gedwongen om 32 keer te verhuizen. In 2019 nog werd haar broer doodgeschoten in Amsterdam- Zuidoost. Ondanks deze traumatische gebeurtenissen heeft zij zichzelf weten te vormen tot een gedreven ondernemer, artiest en zet zij zich in als motivational speaker.

 Check de videoclip en laat in de comments weten wat je van “Real Nigga” vindt!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -