17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

DEFANO HOLWIJN DROPT MORGEN TRACK MET YSSI SB!

- Advertisement -
- Advertisement -

Morgen is het weer tijd voor een splinternieuwe release van Defano Holwijn. Vorige week was Defano te gast bij 101Barz voor een nieuwe sessie, en tijdens deze sessie liet hij al een klein stukje van de track ‘Zware Chain’ horen. Echter is dit geen solo track, maar juist een dikke featuring van niemand minder dan een van Nederland’s grootste talenten: Yssi SB. De combinatie tussen Defano en Yssi zorgt voor een toffe track die absoluut niet te missen zal zijn.

De afgelopen weken is Defano actief geweest met onder andere zijn razend populaire live-show ‘F.C. Avondklok’ op Instagram, waarmee hij bijna elke avond duizenden kijkers vermaakt met een talkshow waarin hij zowel bekende als onbekende gasten ontvangt en ook een podium geeft.

Echter hoeft Defano het natuurlijk niet alleen van zijn presenteer-kunsten te hebben, maar is hij ook als muzikant super getalenteerd. Zijn muzikale carrière staat ondanks zijn drukke schema niet bepaald on hold en regelmatig released Defano nieuwe muziek. Na het succes van zijn vorige track ‘Ownen’ was het de logische stap om door te pakken met het uitbrengen van een nieuwe track. Deze nieuwe track van twee van de meest populaire artiesten van het moment zal iedereen omver blazen.

De track ‘Zware Chain’ van Defano Holwijn en Yssi SB is vanaf vrijdag te beluisteren op alle bekende streamingsplatformen.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -