1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

MURDA VIERT ZIJN INTERNATIONALE SUCCES MET EEN EUROPESE TOUR

- Advertisement -
- Advertisement -

De ‘DUA’ tour van Murda trapt af op zaterdag 11 februari in Paradiso Amsterdam en bezoekt landen als Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken en Engeland. Tickets voor de gehele tour zijn nu beschikbaar via www.murda.world.

Murda is al 14 jaar een vaste waarde in de hiphop scene. Zijn debuut EP ‘Turkse Pizza’ en het album ‘De Kassier’ worden beschouwd als klassiekers. Hij sleepte in die tijd 5 ‘State Awards’ binnen, destijds dé Nederlandse muziekprijs voor hiphop en urban artiesten.

Na een periode van afwezigheid brengt Murda sinds 2015 weer muziek uit. Inmiddels heeft hij 23 singles met een Top 100 notering op zijn naam staan, waaronder de nummer 1 hit ‘Rompe’ en de banger ‘Shutdown’ met SFB.

Murda z’n internationale doorbraak kwam in 2019, toen hij samen met rapper Ezhel de nummer 1 hits ‘Bi Sonraki Hayatimda Gel’ en ‘AYA’ uitbracht. Het album ‘Made In Turkey’ volgde en behoort tot één van de meest beluisterde albums in Turkije ooit. Ook solo scoort Murda. ‘Eh Baba’ van het album ‘Doğa’ belande op nummer 1. In januari 2020 bevatte de top drie van de Turkse hitparade alleen nummers van Murda.

Het succes in Turkije heeft ervoor gezorgd dat Murda ook is doorgebroken in Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, België en Engeland. Gewapend met gemiddeld 4,5 miljoen maandelijkse luisteraars en een aankomend nieuw album, zal Murda in het voorjaar van 2023 door Europa touren. De tourt trapt af op zaterdag 11 februari in Paradiso Amsterdam. Dit is tevens de eerste keer dat de rapper een eigen concert in de poptempel geeft.

Murda ‘DUA’ Tour
Zaterdag 11 februari 2023
Paradiso, Amsterdam.
Zaal open: 19.00 uur.
Aanvang: 20.30 uur.
Support acts: TBC 
Tickets: E 32,-

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -