1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

DANIQUE ONTDEKTE HAAR SCHRIJFTALENT MET SINGLE “TE LAAT”

- Advertisement -
- Advertisement -

Ze gaf ons bij OMW W/ Raptop al het primeurtje van de track, maar vandaag brengt zangeres Danique dé song uit waarmee ze op viel bij niemand minder dan Snelle. Ze stuurde destijds dit zelfgeschreven nummer via Instagram naar de bekende artiest, wat uiteindelijk resulteerde in dat Danique tekende bij zijn label Lieve Jongens. Deze persoonlijke track heet ‘Te Laat’ en gaat over dat je je ineens realiseert dat je in een ongezonde relatie zit, waarbij je teveel hebt geaccepteerd van de ander en waardoor je jezelf bent kwijtgeraakt. Je hervindt jezelf en wanneer je de relatie beëindigt wil de ander jou niet kwijt. Nu kies je voor je onafhankelijkheid, kom je in je kracht en weet je het zeker: het is TE LAAT. De track komt uit via ‘Lieve Jongens’ en is vanaf vandaag overal te beluisteren. Tevens verschijnt er een videoclip op YouTube.

DANIQUE BIJ OMW W/ RAPTOP
In haar aflevering bij OMW W/ RAPTOP liet Danique de track al horen als allereerst en tevens legde ze hierin o.a. uitgebreid uit hoe ze Snelle heeft leren kennen en hoe de track tot stand is gekomen.

Bekijk de hele aflevering hier:

Danique: “Door ‘Te Laat’ ontdekte ik hoe waardevol schrijven voor mij kon zijn. Het nummer betekent enorm veel voor me, omdat ik mijn gevoel erin kwijt kon en hiermee een hoofdstuk kon afsluiten. Het is nog eens extra speciaal dat er door dit nummer belangrijke mensen in de muziekindustrie in mij gingen geloven en er geweldige kansen ontstonden!”


De single ‘Te Laat’ volgt op Danique’s eerder verschenen single ‘Verder’ en haar debuut-EP ‘Ik Weet Dat Je Dit Luistert’, waarop een gelijknamige track staat samen met de #1 artiest Bizzey. De EP is een verzameling van zelfgeschreven en autobiografische liedjes, een mix van Pop en R&B. De good vibes nummers en gevoelige songs beschrijven op een kwetsbare en pure manier gebeurtenissen uit haar leven, die voor velen herkenbaar zijn. Op de EP staan de eerder verschenen tracks ‘Hoe Het Toen Was’, ‘Centraal Station’ en ‘Weer Een Dag’. De singles werden gesupport door onder andere NOS, Xite, Hitkrant en Fashionchick Girls. Voor ‘Centraal Station’ ging Danique een samenwerking aan met NS, waarbij ze de song live op Station Amsterdam Centraal ten gehore bracht. Het optreden was te volgen via de socials van de NS.

Bekijk de video van ‘Te Laat’ HIER:

DANIQUE

Toen Danique naar niemand minder dan Snelle haar demo stuurde, was hij gelijk enthousiast. Daaruit ontstond contact. Danique liet die kans niet onbenut en kreeg het voor elkaar om tijdens een optreden van Snelle backstage te komen om een meeting met hem in te plannen. Hieruit ontstond al snel de signing bij het label Lieve Jongens. Snelle: “Danique is puur, authentiek en heeft zo ontzettend veel potentie. Ik herken veel van mezelf in haar autobiografische schrijfstijl. De combinatie van haar talent en dat ze hard wil werken voor haar succes maakt dat ik Danique wil helpen door onze kennis en ons netwerk in te zetten en haar een podium te geven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar prachtige stem!”. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -