16.1 C
Amsterdam
donderdag, mei 26, 2022

Danique dropt zelfgeschreven track ‘Verder’

- Advertisement -
- Advertisement -

Zangeres Danique Ruby, bekend van haar ft met Bizzey en signing bij Snelle’s Lieve Jongens, dropt de zelfgeschreven track ‘Verder’. Danique heeft het in minder dan 3 uur geschreven met hulp van Jochem Fluitsma en Anthony Dircson.

‘Verder’ gaat over een break up waarbij je nog om je ex geeft, maar beiden beseft dat dit wel het beste is. Een situatie die voor veel mensen herkenbaar is. ‘Verder’ volgt op de debuut-EP van de zangeres ‘Ik Weet Dat Je Dit Luistert’, een EP die vol staat met zelfgeschreven en autobiografische liedjes met poppy R&B vibes. Ook het nummer ‘Centraal Station’ staat hierop, waarvoor Danique een unieke collab aanging met de NS. Ze zong het nummer op het Centraal Station van onze hoofdstad en kreeg hier veel love voor. 

Danique’s connect met Snelle

Toen Danique naar niemand minder dan Snelle haar demo stuurde, was hij gelijk enthousiast. Daaruit ontstond contact. De zangeres eindigde op een gegeven moment backstage bij één van z’n shows en de rest is history. Snelle: “Danique is puur, authentiek en heeft zo ontzettend veel potentie. Ik herken veel van mezelf in haar autobiografische schrijfstijl. De combinatie van haar talent en dat ze hard wil werken voor haar succes maakt dat ik Danique wil helpen door onze kennis en ons netwerk in te zetten en haar een podium te geven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar prachtige stem!”.

Check hieronder ‘Verder’:

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -