1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

DANIQUE DROPT VRIJDAG NIEUWE SINGLE ‘VERDOOFD’

- Advertisement -
- Advertisement -

Danique heeft haar poprock sound gevonden en na de eerste independent release is het aanstaande vrijdag 20 mei tijd voor de tweede single genaamd: ‘Verdoofd’!

Als gevoelens en emoties teveel worden kan je er voor kiezen om ze te verdoven of te erkennen, Danique beschrijft hoe het is om door deze beide fases heen te gaan. Haar gevoelige stem in combinatie met rauwe elektrische gitaar- en baslijnen creëert een unieke poprock sound die nog niet in het Nederlands gedragen is. Daarnaast durft Danique het randje op te zoeken met haar directe manier van verhalen vertellen.

“De song verdoofd gaat over een periode uit mijn leven waarin ik mijn gevoelens, emoties en gedachtes een lange tijd probeerde te verbergen en zelfs te negeren. Toen dit niet meer mogelijk was, voelde ik het ineens allemaal. Om op de plek te komen waar ik nu ben ging flink wat tijd overheen, en to be honest ben ik er nog steeds niet helemaal. Wat ik heb geleerd van deze periode, is dat het weglopen, negeren en dus ook verdoven geen zin heeft. Je wordt uiteindelijk toch wel ingehaald door je emotie. En juist daar is waar je uiteindelijk groeit.”

Met haar 23 lentes jong en nog geen 1.5 jaar professioneel actief in de muziekwereld timmert deze jonge vrouw al flink aan de weg. Danique haar album is in zicht met haar grootste doel om luisteraars steun te bieden: “Ik wil dat mijn luisteraars zich begrepen voelen door mijn teksten en tegelijkertijd kracht halen uit de melodielijnen.“

Vorige zomer heeft Danique al op meerdere festivals mogen spelen waaronder: Amsterdamse zomer, Het Zomer Theater, Bibelot Poppodium en nog meer. Met haar vorige single ‘Weglopen Van Jou’ trad ze op bij de Cultuurbooster op NPO1. Ze krijgt support van Spotify voor de playlisten New Music Friday NL, Je Moerstaal, Equal Netherlands en meer. Voor aankomende zomer staan er shows met band op de planning en kan zij niet wachten om het podium op te stormen met haar speelse, verfrissende en storytelling poprock songs.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -