17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

DANIËL BUSSER KONDIGT NFT DROP AAN VOOR EERSTVOLGENDE RELEASE

- Advertisement -
- Advertisement -

Je leest het goed: hip pop artiest Daniël Busser heeft net via z’n insta aangekondigd dat hij een NFT dropt bij z’n eerstvolgende single release. Met deze move is hij de eerste artiest in de Benelux, misschien zelfs in Europa, die op deze manier met NFT’s aan de slag gaat. En het beste nieuws: hij geeft bij z’n NFT fucking 20 procent (!) van al z’n royalties aan de NFT-koper. Je ownt dus gewoon 20% van de inkomsten uit bijvoorbeeld Spotify en Apple Music streams als je zijn NFT koopt.

NFT staat voor Non Fungible Token en het is een soort digitaal stuk eigenaarschap van een kunstwerk (en kan van alles zijn). In de VS zijn ze die hele gimma al aan het uitspelen. Jay Z’s Twitter profielfoto werd als Cryptopunk verkocht voor duizenden dollars en Migos maakte onlangs zijn NFT project ‘Apes in Space’ bekend. Genoeg te winnen. Artiesten en andere kunstenaars pakken dus dikke bags en het lijkt erop dat Daniël Busser z’n kansen nu zelf creëert. Fully independent.

De drop wordt eind dit jaar verwacht en zal te koop zijn via OpenSea, één van de grootste NFT marktplaatsen die er bestaan. Dus wees spits en slaap niet op deze man.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -