20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

DANIËL BUSSER DROPT 4E MUZIEK NFT VOOR DE SINGLE ‘OK OK’ (FT. JELLE)

- Advertisement -
- Advertisement -

Na ‘Op een Wave‘, ‘1 Plus 1‘ (ft. Anouk Leander), ‘Nieuwe Religie‘ (ft. Grizmo), dropt Belgisch multitalent Daniël Busser alweer z’n 4e muziek NFT. Fans en cryptoliefhebbers kunnen vanaf vandaag om 20.00u t/m zondag 14 augustus 20.00u bieden op twee ‘Royal NFT’s’. Elk van de Royal NFT’s is 10% streaming royalties waard van de pokoe ‘OK OK‘ (ft. Jelle, prod. Ariel Hauspie). Via het platform OpenSea kun je bieden. Er zijn twee Royals, dus je hebt 2x kans!

In januari dropte Daniël zijn eerste muziek NFT, en sinds toen is de waarde van z’n NFT’s verdubbeld. Hij is de eerste muziekartiest in de Benelux die NFT’s op deze manier inzet en mensen een kans geeft om een deel van zijn muziek te ownen gewoon. En de royalties van ‘OK OK’ wil je sowieso! Die pokoe gaat hard man. Het is een featuring met aankomend talent Jelle en is weer een sterke dosis Belgische hip hop.

Jelle over de samenwerking met Daniël Busser: “Dit was mijn eerste samenwerking met een artiest waar de jongere ik naar opkeek. Toen Daniël mij contacteerde met de vraag om eens samen te werken sprong ik dus meteen aan boord. Wat ik heb geleerd uit de samenwerking is dat het niet nodig is en geen nut heeft om bang te zijn, of te panikeren op voorhand over of ik al dan niet een dope track ga maken. Als de creativiteit komt, komt hij, indien niet, niet. Vóór ‘OK OK’ hebben we aan een andere track gewerkt, en het lukt me niet om tekst op de beat te zetten. Het was Daniël die toen zei, ‘fuck it dan, andere track!’ Zo is ‘ok ok’ ontstaan.”

De love is wederzijds. Daniël Busser: “Jelle is een guy met het hart op de juiste plek en vooral outside of the box manier van rapper. Hij schrijft lines waarvan je niet direct op zou komen maar die wel enorm toegankelijk zijn. Ik denk dat hij next up is en daarom wou ik met ‘m werken.”

Wat zegt #GLA22 over deze mannen dan?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Een bericht gedeeld door Daniël Busser (@danieldebusser)

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -