DANCE VALLEY: RONNIE FLEX MET QUINTINO OP STAGE

Nederlandse DJ’s/producers domineren al jarenlang de dancescene wereldwijd. Sinds een aantal jaren is Nederlands Urban muziek het meest populaire muzieksoort in Nederland. Kortom, het leeft enorm in de muziekwereld onder Nederlanders! Waarom niet de krachten bundelen? Afgelopen maand brachten we een artikel uit over Nederlandse rappers bij Tomorrowland in België. De dancewereld en de rapindustrie uit Nederland gaan steeds meer unieke samenwerkingen aan wat voor erg leuke content kan zorgen.

Gouden combinatie

De nummer 2 DJ’s ter wereld Dimitri Vegas & Like Mike en de nummer 30 DJ Quintino gingen eerder de samenwerking aan met Boef, Ronnie Flex, Ali-B en I Am Aisha en brachten gezamenlijk de track “Slow Down” uit wat inmiddels meer dan 5 miljoen streams heeft op YouTube. Hardwell, de huidige nummer 4 van de wereld, bracht dit jaar de track “Ze willen mee” uit samen met Lil kleine, Chivv en Bizzey wat inmiddels bijna de 13 miljoen streams aantikt op YouTube. Ook R3hab, de nummer 18 DJ van de wereld, ging onlangs de samenwerking aan met Ali-B. Zo heb je talloze leuke samenwerkingen.

Bron: YouTube

 

Unieke samenwerking op Dance Valley

Dance Valley, eén van de grootste en populairste dance festivals in Nederland, zal deze maand plaatsvinden in Spaarnwoude. Los van de grote (internationale) dance headliners op de mainstage, is er dit jaar o.a. een Urban Stage met namen als Lil Kleine en Boef. Toch besloot Dance Valley om wat speciaals te doen op de mainstage om de dancescene en de Nederlandse rapscene wat meer met elkaar te verbinden. Quintino en Ronnie Flex zullen samen een unieke en eenmalige optreden samen weggeven op de mainstage naar aanleiding van de eerdere samenwerking voor “Slow Down”. Inmiddels hebben beide artiesten een goede vriendschap opgebouwd. Ben jij erbij op 11 augustus?

dance valley

Bron: Dancevalley

Stem hier op jouw favoriete rap/rap act voor de Golden Lemon Award.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie