1.4 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

DAMMIE (19) TEKENT BIJ ONE MILLION & DROPT ‘MUD’

- Advertisement -
- Advertisement -

Dammie zijn talent is in Nederland niet onopgemerkt gebleven en dat heeft geleid tot zijn eerste grote mijlpaal in de muziekindustrie. In 2019 heeft Dammie een platencontract aangeboden gekregen bij ONE MILLION.


Het heeft niet lang geduurd voordat hij zijn eerste track onder het label dropt. Dat hij talent heeft is wel te horen op de track ‘Mud’. Hierin doet hij een boekje open over zijn jeugd en herkomst. Bekijk de videoclip hieronder en geef laat een reactie achter.


OVER DAMMIE

One Million, One Vision


Maak kennis met de 19-jarige Demaro Douglas beter bekend onder de artiestennaam ‘Dammie’. Hij is geboren in Amsterdam maar brengt een groot gedeelte van zijn jeugd door in Suriname. Op een jonge leeftijd maakt hij al kennis met muziek. Dit is vanuit huis met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Demaro ambieerde een grote carrière als voetballer, maar wegens omstandigheden heeft hij nooit zijn volledige potentie kunnen waarmaken. Al gauw merkte Dammie dat hij een feeling had voor muziek. 

Naast van de invloeden vanuit Soul, Jazz, Surinaamse muziek en R&B bestempeld hij zijn muziek als melodieuze pijn waarin veel mensen herkenning vinden. De artiest Dammie staat voor goodvibes en tekstueel sterke uittingen om een feelgood vibe over te brengen aan zijn luisteraars. Dammie richt zich voornamelijk op het maken en produceren van vrouwvriendelijk muziek. Het verhaal wat hij overbrengt in zijn muziek neemt de luisteraar mee hoe het voor een jonge jongen is geweest om op te groeien in het buitenland. Hij haalt zijn inspiratie voornamelijk uit de gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt met de mensen om hem heen die hem dierbaar zijn.

Houdt deze artiest in de gaten, want dit is voor het grote publiek het eerste maar zeker niet het laatste wat jullie van Dammie zullen horen.Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -