16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

CREËER JE EIGEN REALITEIT MET SKEPTA EN PUMA RS-X’S “REVOLUTIONAIRES”

- Advertisement -
- Advertisement -

Amsterdam, 31 oktober 2022 – In de nieuwe RS-X campagne openen PUMA en Skepta een wereld waarin creativiteit grenzeloos is.

“Revolutionaries” brengt de evolutie van de RS-franchise in beeld. Uitgedrukt door het gebruik van gedurfde kleuren, moderne details en hightech accenten. Skepta en RS-X, twee revolutionairen in hun eigen recht, verenigen zich op een nieuwe manier die de toekomst omarmt en het verleden eert. 

PUMA en Skepta breken de barrières van de werkelijkheid om het ware potentieel van het individu te benutten en leren ons niet alleen om onze kracht te ontdekken, maar ook om onze kracht met anderen te delen. De visuals van de campagne volgden de in Londen gevestigde visionaire kunstenaar terwijl hij de wereld om hem heen ontmantelt en opnieuw opbouwt. Met als uiteindelijk doel om anderen in staat te stellen om hun creativiteit de baas te worden. 

“Vanaf het moment dat je wakker wordt, creëer je jouw wereld. Wij zijn de architecten. Creativiteit is grenzeloos.” zegt Skepta.

PUMA start de samenwerking met Skepta en zijn Big Smoke Corporation, om de muziek-, kunst- en stijlcultuur van PUMA betekenisvol vorm te geven. Skepta wijdt de samenwerking in door als frontman op te treden van PUMA’s nieuwe RS-X “Revolutionaries” campagne. 

In samenwerking met PUMA’s ambassadeur, consultant en ontwerper Skepta, verschijnt de PUMA RS-franchise begin November 2022, vergezeld van verdere evoluties van de RS die in 2023 zullen volgen. De RS-X Efekt PRM is het nieuwste model die vanaf nu verkrijgbaar is via PUMA.com

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -